davidurie írta:Lehet, hogy láma kérdés, de ugye a Titkosítási kérelmet nem most a témavázlattal kell leadni, ugye?
Nem, azt majd a kész szakdolgozattal együtt kell.
davidurie írta:Lehet, hogy láma kérdés, de ugye a Titkosítási kérelmet nem most a témavázlattal kell leadni, ugye?

Az a helyzet, hogy a sulis konzulensem elsőre elfogadta a vázlatot, tehát az eredeti témavázlat van nálam, ezt tudom csak a szakdolgozattal együtt leadni, viszont ami a konzulensi lapon is látszik, hogy történt módosítás, a cím is kibővült. A tanárnő nem kért új vázlatot (mikor rákérdeztem akkor azt mondta, hogy az újat adjam le hozzá, de akkor nem gondoltam arra, hogy azt neki leadás előtt alá is kéne írnia). Vagy az nem baj, ha utólag írja alá? 

Robesz írta:Ezeket a szakdolgozat témákat most komolyan gondolták???
számvitelből nagyon sok téma van ami közül lehet válogatni. Míg pénzügy szakirányon, aki bankba került az tulajdonképpen megszívta mivel 1 db témája sincs hanem találjon ki.
hihetetlen azért.

catycabogar írta:Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha nincs benne a szakdolgozat témakörökbe, amiről én írni szeretnék, akkor annál is kell valamilyen kérvényt kitölteni? Vagy nyugodtan választhatok más címet is? (Számvitel szakirányos vagyok, számviteles maga a téma is). A cégnél szeretnék, ha erről írnék..
Köszi...

Kb. 1,5 oldalnak kell lennie, az jó. A 4 fő pont viszont szerintem kevés (bár lehet, hogy ezzel nem ért egyet mindenki). Igazából az lenne a jó, ha lenne 7-8 főpont, és azokat kell 1-2 mondatban leírni. Az alpontok pedig még ráérnek a doga részletes kidolgozása folyamán.Vamos írta:Sziasztok!
Én a szakdolgozat témavázlatról szeretnék egy kis infot, hogy kb hogy nézzen ki, és mennyire legyen részletes.Az enyém úgy néz ki eddig, hogy van 4 római pont, és azt bontottam alpontokra, nem túl részletesen kifejtve (hogy annyira azért ne legyen megkötve a kezem már az elején), de így is meglett másfél oldal.
Egy-két tanácsnak örülnék![]()
Köszi!!

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég