). bár összesen 2 borítékot adtam le, de abban vmi más volt, talán a külső konzulens által javasolt kérdések a védésre, de lehet, h azt idén már nem kell...

Bondi írta:A leadandó szakdolgozati témazávázlat (6. sz melléklet) utolsó oldalán a külső konzulens értékeléséhez a konzulensnek mit kell írni? Úgy értem mi közül lehet választani? jól megfelelt - megfelelt- nem felelt meg vagy érdemjegyet kell adnia a dolgozatra, pl. 4-es?

zsanna írta:a bírálatot meg a javaslatot a kérdésekre géppel vagy kézzel kell kitölteni?

Szöszke írta:Na leadtam a szakdolgozatomat. Azt hittem, hogy legalább vmi átvételi igazolást kapok róla, de semmi... csak annyi hogy kihúztak egy listáról...

rockergirl írta:Szöszke írta:Na leadtam a szakdolgozatomat. Azt hittem, hogy legalább vmi átvételi igazolást kapok róla, de semmi... csak annyi hogy kihúztak egy listáról...
Én is ma adtam le a szakdogám.
Szeretném megköszönni a sok segítséget és türelmet, amit itt a fórumon kaptam most, és az évek során.
-RG-

brigitta8779 írta:
Amúgy a DC-n kell leadni v. tanszéken?

Freya írta:Én úgy tudom, hogy a tanszéken kell leadni.
Nekem is lenne egy kérdésem:
Szerdán meddig lehet leadni pontosan a dolgozatot? Gondolom ilyen kor tovább vannak ott, mert a legtöbben az utolsó pillanatra hagyják.

Bondi írta:Már annyi mindent olvastam a "mit kell beköttetni, mit nem" témakörben, hogy csak egyet szeretnék kérdezni:
- az úgy megfelel, ha CSAK a nyilatkozatot az eredetiségről című mellékletet köttetem be a dolgozatba és a többit csak leadom a dolgozat mellett? (konzultációs lap, könyvtári feltöltés)
(Hivatalos tájékoztató álláspontja: eredetiségnyilatkozat + könyvtári feltöltés igazolólapot kell beleköttetni, Mézescsupor viszont azt mondta, hogy könyvtári feltöltést nem, a konzultációs lapot bele kell. Szóval elég nagy kavarodás van, nincs egy egységes követelmény. Tudom, hogy nem ezen fog múlni a dolgozat, csak a miheztartás végett kérdeztem.)

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég