zakkant írta:Beckham nem lényegesmár nincs ott egyébként.. vagyis mostanság nem volt 1-2 meccsen...
Sztem jó focit játszanak, sikeresek, és nagyon kitartóak és kemények. Mellesleg nagyon jó játékosaik vannak ! Nem úgy mint a mi hazai csapatunkban :S Gera kivétel
Én is szeretem az angolokat, de fent kiemeltem egy szót, amivel nem értek egyet. Anglia 1x, 1966-ban nyert világbajnokságot. És ennyi. Pont.
Bár lehet, hogy másképp definiáljuk a siker fogalmát.. ;D
MÁS..
Mint azt egyesek tudják Real Madrid szurkoló vagyok és bekem bélát a hátam közepére se kívánom. Szánalmas, amit labdarúgás címen művel a pályán. Mindenki azzal jött, hogy miért nem a jobb oldalon játszik, az az ő igazi helye. Kérem szépen: Figo elment mostmár 2. éve, bekem béla ott játszik a hőn áhított jobb oldalán és mit tud felmutatni: egyfolytában kicselezik, nem tud futni, nem tud már beadni sem, még a szabadrúgásokat is mindig elcseszi. Egy kezemen meg tudom számolni, hány szabadrúgásgólt (vagy egyáltalán gólt) szerzett Spanyolországban. És most szerződést akar(nak vele) hosszabbítani??? Na ne vicceljünk kérem.
"Bekem úr, kérem monnyon le! Ez a válaszom köszönöm a szót!" ;D 8)

már nincs ott egyébként.. vagyis mostanság nem volt 1-2 meccsen...
Sztem jó focit játszanak,