Feree írta:Sztem sem az, ahogy írtad, az Inter esélyesebb, rémlik hogy néhány éve volt egy Milan-Arsenal, azóta a Milan jobb lett, fiatalabbmíg az ágyúsok gyengültek, a Napoly meg picsárúgta az arabok szitijét, szal képesnek érzem őket a bravurra....persze azt is hozzáteszem, amit most feszegettem, a jelenlegi erőviszonyokra utal, a meccsek azért még odébb lesznek....addig meg akármi történhet.
Roma? 1 évet terveztem adni a vezetőségnek, csapatnak, edzőnek, de nagyon úgy fest még 1 évet be kell iktatni, hogy újra a Bl-ben láthassam őket....
(mondjuk Enrikét én már kirúgtam volna, mert állítom ebből a keretből egy olasz edző, aki képbe van a calcioval, több pontot kihozott volna...)
Nem kell szégyenlősnek lenni ezekkel az edzőváltásokkal. Nézd meg, nálunk (INTER) idén már a második van (úgy, hogy tavaly megint mással fejeztük be) és az sincsen kizárva, hogy karácsonykor ez is le lesz léptetve ha nem hozza az eredményt (bár mostanában elindult egy javulás
)
míg az ágyúsok gyengültek, a Napoly meg picsárúgta az arabok szitijét, szal képesnek érzem őket a bravurra....persze azt is hozzáteszem, amit most feszegettem, a jelenlegi erőviszonyokra utal, a meccsek azért még odébb lesznek....addig meg akármi történhet.

És utána egy csodás Real-oktatással teli el classico, szóval jó kis este volt.