Re: Sport

dolgokról úgy általában, amik nem fértek be máshová
Fórum szabályok
Megkérünk mindenkit, hogy fórummal kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit ne itt tegye meg, hanem erre felé, az újfórum vagy a javaslatok témákban.
Köszönjük.

HozzászólásSzerző: kennykingman » 2006. augusztus 31., csütörtök 17:46

FlyXan írta:
Babyface írta:www.krav-maga.hu
végülis, ilyen önvédelmi küzdősport, szerű, :):)

Hááát, azért sokkal inkább offenzív jellegű, mint a legtöbb távol-keleti HM, ugyanis nincs mögötte az a mentalitás (ugyebár azokat csak nagyon ritkán használják emberölésre, sokkal inkább a harcképtelenség a cél). Végülis az izraeli katona/rendőr nemigen ér rá arra, hogy a dinamittal felpakolt arabot laposra verje, mielőtt letartóztatja, inkább gyorsan eltöri a nyakát. De azért merem feltételezni, hogy az utca emberének valamivel lightosabb verziót tanítanak és ugyanúgy beleverik a fejébe, hogy nem zúzzuk be a ránktámadó gégéjét, mert az nem szép dolog békeidőben :).

Harcművészet - mentalitás, harcMŰVÉSZET ---> Pl. Kung Fu
Küzdősport - üsd-vágd ----> pl. thai harc
és KM :nagyon hatásos önvédelmi rendszer, melyet az izraeli hadsereg (Imi Lichtenfeld) dolgozott ki. Mentes mindenféle díszítésektől, igazából nem is küzdősport, hanem egy önvédelmi technikai rendszer. (Tehát nincsenek versenyek, hanem mindenféle bemutatókat rendeznek).

Bár ezt már nagyjából leírtátok, de most azért én is :)
A legnagyobb lúzer az, aki minden nap bizonyítani akarja ITT a fórumon, hogy ő nem lúzer, sőt irtózatosan sikeres ember. Sajnos csak ő nem veszi észre, hogy mekkora nulla és senki nem kér belőle még itt sem... Na én sem kérek.
kennykingman
Super Member
Super Member

Given: 0 thanks
Received: 1 thanks

HozzászólásSzerző: Babyface » 2006. augusztus 31., csütörtök 18:04

én valószinű a 13. ker.be megyek (keszkenő utca), de egy olyan helyre ami a hivatalos honlapon nincs feltüntetve.privátba csinálja egy edző, oda jár egy ismerősöm, dicséri nagyon. na meg az van a legközelebb ...
Kép
Babyface
Full Member
Full Member

Received: 2 thanks

HozzászólásSzerző: kennykingman » 2006. augusztus 31., csütörtök 19:36

Babyface írta:én valószinű a 13. ker.be megyek (keszkenő utca), de egy olyan helyre ami a hivatalos honlapon nincs feltüntetve.privátba csinálja egy edző, oda jár egy ismerősöm, dicséri nagyon. na meg az van a legközelebb ...

arról nem tudsz vmalai infót, hogy privátban mennyit kóstál a dolog? Mert nekem csak hétvége lenne (talán) jó, és a honlapon nem találtam olyat, ami hétvégén lenne (amit nem is értek, miért nincs hétvégén)...
A legnagyobb lúzer az, aki minden nap bizonyítani akarja ITT a fórumon, hogy ő nem lúzer, sőt irtózatosan sikeres ember. Sajnos csak ő nem veszi észre, hogy mekkora nulla és senki nem kér belőle még itt sem... Na én sem kérek.
kennykingman
Super Member
Super Member

Received: 1 thanks

HozzászólásSzerző: Babyface » 2006. szeptember 1., péntek 11:12

van hétvégi edzés is
diákoknak kb mindenhol 6000 környékén van/ hó, ami alapjáraton heti 2, kb 1,5 órás edzést takar
Kép
Babyface
Full Member
Full Member

Received: 2 thanks

HozzászólásSzerző: Randall » 2006. szeptember 3., vasárnap 0:13

Személy szerint, miután a második gól után kiröhögtem magam, inkább nem erőltettem tovább, h nézzem ezt a szerencsétlenkedést. Úgy látszik Bozsik Peti is csak egyszer tett csodát...még anno Zalaegerszegen! 8)
Talán ha behívná a Bélát... :-\
Kép
"...csak azokat vesszük észre, akik egyetlen dolog megszerzésére vágynak. Azok, akikben az étvágy valamennyi mutációja ott rejlik, örökre rejtve maradnak."
Randall
Newbie
Newbie

Received: 0 thanks

HozzászólásSzerző: brekk » 2006. szeptember 3., vasárnap 11:59

en apukam is 0:5-re tippelt. hihi.. ötlettelen jatek. miert beszelsz eufemizmusokban?  ;D
brekk
Global Moderator
Global Moderator

Given: 113 thanks
Received: 256 thanks
Szak: Pénzügy és Számvitel
Évfolyam: IV.

HozzászólásSzerző: Andre » 2006. szeptember 3., vasárnap 14:44

De jó!

Kitöröltétek a hozzászólásom!
Mi volt olyan megemészthetetlen benne?
Még csak antiszemita se voltam. Én is magyar vagyok.
Az a baj hogy értelmes véleményem van erről az országról?

Vagy féltek? ;D
Not again... DOH!
Andre
Sr. Member
Sr. Member

HozzászólásSzerző: Andre » 2006. szeptember 3., vasárnap 14:47

FlyXan írta:A 2. gólról pont lemaradtam, már az elsőnél röhögtem, aztán fogadtunk apámmal mi lesz a vége: én 0:4-re, ő 0:5-re tippelt. Majdnem igazam lett :D.
A norvégok erőlködés nélkül vertek laposra minket és még csak nem is sajnálom. Ennyire ötlettelen játékot még magyar viszonylatban is régen láttam...

Még Gelleivel a grúzok ellen... De az még a norvégoknál is gyengébb csapat volt. Akkor nem volt ilyen nagy röhögés, meg felháborodás. Pedig...

Első gól után inkább hátat fordítottam a tv-nek.
Not again... DOH!
Andre
Sr. Member
Sr. Member

HozzászólásSzerző: kenvy » 2006. szeptember 3., vasárnap 16:21

hát ez a 7vége nemsemmi volt foci szempotnbol
király parádézott rendesen főleg a 3. gólnál asszem olyan éles szögből beakadt.
még szerencse hogy nem mentem ki a mecsre!
már tükön ülve várom a szerdai olasz-francia mérkőzést( aszem a prison break kimarad) bár trezeque sérült. remélem jó lesz
Technikai sport (ha már nincs külön topic ja)
voltam a Hungaroringen most értem haza alpok adria motorverseny volt volt 1-2 magyar aki brillírozott jó volt ennyi motort látni még suli előtt meghát a csajokk.....
kispataki meg nem semmi volt ahogy az első körbe eldobta a vasat. jó volt ilyet látni élőbe ;D

NYERTÜNK
a végén még lest vmi!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kenvy 2006. szeptember 7., csütörtök 6:41-kor.
kenvy
Sr. Member
Sr. Member

HozzászólásSzerző: picicica » 2006. szeptember 10., vasárnap 14:02

nem tudom, ki szereti itt a forma 1-et és nem tudom, hogy ki hogy van vele, de én nagyon nem szeretném ha schumi visszavonulna... ::)
Megtanultam, hogy ne tegyek fel kérdéseket, ha nem akarok válaszokat.
picicica
Sr. Member
Sr. Member

Given: 1 thanks
Received: 3 thanks
Évfolyam: III.

HozzászólásSzerző: Andre » 2006. szeptember 10., vasárnap 14:05

picicica írta:nem tudom, ki szereti itt a forma 1-et és nem tudom, hogy ki hogy van vele, de én nagyon nem szeretném ha schumi visszavonulna... ::)

Én már 15 éve szeretném ha visszavonulna  ;D
Not again... DOH!
Andre
Sr. Member
Sr. Member

HozzászólásSzerző: brekk » 2006. szeptember 10., vasárnap 14:22

en meg sokaig azt szerettem volna, ha eltakarodik, mikor par evig annyira uncsi volt a forma 1 miatta. de most vegulis izgis, nem? bar en nem nezem. 97 volt az utso, amit ugy szenvedellyel kovettem, es az marha izgalmas is volt. de a schumi mar akkor is kocsog volt, es ahogy elnezem, ezt most sem valtozott, durva huzasai vannak a palyan.
brekk
Global Moderator
Global Moderator

Given: 113 thanks
Received: 256 thanks
Évfolyam: IV.

HozzászólásSzerző: Andre » 2006. szeptember 10., vasárnap 14:59

brekk írta:en meg sokaig azt szerettem volna, ha eltakarodik, mikor par evig annyira uncsi volt a forma 1 miatta. de most vegulis izgis, nem? bar en nem nezem. 97 volt az utso, amit ugy szenvedellyel kovettem, es az marha izgalmas is volt. de a schumi mar akkor is kocsog volt, es ahogy elnezem, ezt most sem valtozott, durva huzasai vannak a palyan.

Komplett egyetértésben vagyunk, sőt még David Coulthard is egyetért velünk: http://www.eurosport.com/formula1/itali ... 1303.shtml
Not again... DOH!
Andre
Sr. Member
Sr. Member

HozzászólásSzerző: picicica » 2006. szeptember 10., vasárnap 16:10

elfogadom a ti véleményeteket is... de nekem akkoris schumi marad a kedvencem, és sajnálom, hogy visszavonul...  :'( :'( :'(
végülis nekem már mindegy, hogy ki lesz a következő világbajnok: csak alonso-t neeeeeeeeeee  >:(
Megtanultam, hogy ne tegyek fel kérdéseket, ha nem akarok válaszokat.
picicica
Sr. Member
Sr. Member

Given: 1 thanks
Received: 3 thanks
Évfolyam: III.

ElőzőKövetkező

Vissza: Általános terefere