Re: Pénzügyi számvitel 2

volt Számvitel tanszék

HozzászólásSzerző: F.Zoli » 2012. január 21., szombat 16:13

Eredménykimutatásos feladat.

A befektetett célú, tőzsdén jegyzett részesedések KSZÉ 2730 Ft, könyv szerinti árfolyama 105%. Az ért. névértéken kerültek be a nyilvántartásba. A részvények tőzsdei árfolyama az üzleti évben tartósan csökkent, a mérlegfordulónapon 104%, a mérlekkészítéshez legközelebbi piaci információk alapján 98%.

Ezt valaki eltudná logikusan magyarázni, hogy hogy kell, miket érint az EK-ban? :szomor
F.Zoli
Jr. Member
Jr. Member

Given: 25 thanks
Received: 2 thanks
Szak: Pénzügy és Számvitel
Évfolyam: II.
Nem: Pasi

HozzászólásSzerző: ronesz » 2012. január 24., kedd 1:19

Valaki aki volt már vizsgázni le tudná írni, hogy a szóbeli rész hogyan zajlik le?
Pl. kb mikor van az eredményhirdetés, a tételhúzás után van-e idő kidolgozni, ha pedig igen akkor egyszerre hány ember van bent, illetve hány tanár stb
ronesz
Newbie
Newbie

Given: 3 thanks
Received: 2 thanks
Évfolyam: I.

HozzászólásSzerző: bimbi_89 » 2012. január 24., kedd 11:01

ronesz írta:Valaki aki volt már vizsgázni le tudná írni, hogy a szóbeli rész hogyan zajlik le?
Pl. kb mikor van az eredményhirdetés, a tételhúzás után van-e idő kidolgozni, ha pedig igen akkor egyszerre hány ember van bent, illetve hány tanár stb

szia
én tavaly voltam belőle vizsgázni, kb 4-5 felé volt eredmény hirdetés, adnak időt a kidolgozásra és nálam egyszerre 2 tanár volt bent, de mind2 vizsgáztatott 1-1 diákot. még annyit hogy abban a sorrendben lehetett bemenni ahogy akartunk. aki bátrabb volt az előre ment. :D ha idén máshogy vannak a dolgok akkor javítsatok ki! :)
bimbi_89
Sr. Member
Sr. Member

Given: 59 thanks
Received: 61 thanks
Évfolyam: III.
Nem: Csaj

The following user would like to thank bimbi_89 for his or her post:
ronesz

HozzászólásSzerző: Feree » 2012. január 24., kedd 11:59

Én most voltam belőle, először mikor elmentem 3ra ígérték az eredményeket, 1/4 4 lett végül belőle, másodszor mikor mentem, mondjuk akkor többen mentek vizsgázni, 1/2 4ről volt szó, és végül 4 körül elkezdték mondani azoknak a nevét, akik mehettek szóbelire.....

Nálam is 2 tanár volt, mind2 vizsgáztatott, és köbö 5 ember ment be az elején egyszerre, és ahogy kijött vki úgy ment a helyére 1 újabb ember....
Feree
Sr. Member
Sr. Member

Given: 54 thanks
Received: 52 thanks
Évfolyam: III.

The following user would like to thank Feree for his or her post:
ronesz

Előző

Vissza: Számviteli Intézeti Tanszék