davidurie írta:egy napra tiltották ki olit

bobojsza írta:davidurie írta:egy napra tiltották ki olit
oks, akkor egy nap, botsi.
(valahogy gondoltam hogy te leszel az esetleges javító...)
ögyörö

ez is érdekes.rosebud írta:Csupán egy ilyen fórum miatt megítélni az embert, nem tudom. Ti tudjátok.

breezer írta:ez is érdekes.rosebud írta:Csupán egy ilyen fórum miatt megítélni az embert, nem tudom. Ti tudjátok.
ez csak egy fórum, tudod ez kb 4000 hsz-t jelent csak tőle - nekem enyni pont elég
ezen kívül volt fent msn-emen is - ott is inkább a törlés mellett döntöttem.
höh

látod még esse tudjátok - csak idejöttök leszóltok hogy mekkora egy *díszváza* vagyokSadeGirl írta:nohiszen

breezer írta:látod még esse tudjátok - csak idejöttök leszóltok hogy mekkora egy *díszváza* vagyokSadeGirl írta:nohiszen
holott én neveletm az elején hogy hogy viselkedjen.
én ajánlottam hogy miket nem kéne megosztani velünk
így leredukálódott a napi 30 hsz-e napi 15-re.

jolvan, valóban, srySadeGirl írta:breezer írta:látod még esse tudjátok - csak idejöttök leszóltok hogy mekkora egy *díszváza* vagyokSadeGirl írta:nohiszen
holott én neveletm az elején hogy hogy viselkedjen.
én ajánlottam hogy miket nem kéne megosztani velünk
így leredukálódott a napi 30 hsz-e napi 15-re.
nem is szóltalak le. csak meglepődtem

rosebud írta:Nos, ha már így elhangzott: Oli mellett állok. De erre van indokom is. Remélem kitaláljátok.
Az, hogy engem is utáltok, az legyen a legkisebb bajom.rosebud írta:Nos, ha már így elhangzott: Oli mellett állok. De erre van indokom is. Remélem kitaláljátok.
Az, hogy engem is utáltok, az legyen a legkisebb bajom.
Csupán egy ilyen fórum miatt megítélni az embert, nem tudom. Ti tudjátok.
Most viszont megyek, ha nem haragszotok élem az életem, és egy kicsit nem veletek leszek elfoglalva.

én se... egyedül 1 embert, de arra is van okom.Tyrion írta:rosebud írta:Nos, ha már így elhangzott: Oli mellett állok. De erre van indokom is. Remélem kitaláljátok.
Az, hogy engem is utáltok, az legyen a legkisebb bajom.rosebud írta:Nos, ha már így elhangzott: Oli mellett állok. De erre van indokom is. Remélem kitaláljátok.
Most viszont megyek, ha nem haragszotok élem az életem, és egy kicsit nem veletek leszek elfoglalva.
Én nem utállak Téged

breezer írta:én se... egyedül 1 embert, de arra is van okom.Tyrion írta:rosebud írta:Nos, ha már így elhangzott: Oli mellett állok. De erre van indokom is. Remélem kitaláljátok.
Én nem utállak Téged
ezzel az idézéssel még mindig bajok vannak

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég