Nyusziii13 írta:sziasztok! Az lenne a problémám, hogy ütközik a németem, a vezetői előadásával, és felsőbb évesektől kérdezném, h a vezetői előadása mennyire fontos, h ha egyen sem vok bent az nagyon gáz? Csak mert Magyar Gézánéhoz szerettem volna járni, előző félévben nagyon megszerettem, de így valszeg nem fogom tudni megoldani:S Amúgy Kövér tanárúrról, Virág tanárúrról, és Csányinéról már olvasgattam itt, de valaki még tudna írni, hogy mit szoktak csinálni órán, mennyire kemények?Előre is köszi!

Nyusziii13 írta:sziasztok! Az lenne a problémám, hogy ütközik a németem, a vezetői előadásával, és felsőbb évesektől kérdezném, h a vezetői előadása mennyire fontos, h ha egyen sem vok bent az nagyon gáz? Csak mert Magyar Gézánéhoz szerettem volna járni, előző félévben nagyon megszerettem, de így valszeg nem fogom tudni megoldani:S Amúgy Kövér tanárúrról, Virág tanárúrról, és Csányinéról már olvasgattam itt, de valaki még tudna írni, hogy mit szoktak csinálni órán, mennyire kemények?Előre is köszi!

oRtegA írta:Nyusziii13 írta:sziasztok! Az lenne a problémám, hogy ütközik a németem, a vezetői előadásával, és felsőbb évesektől kérdezném, h a vezetői előadása mennyire fontos, h ha egyen sem vok bent az nagyon gáz? Csak mert Magyar Gézánéhoz szerettem volna járni, előző félévben nagyon megszerettem, de így valszeg nem fogom tudni megoldani:S Amúgy Kövér tanárúrról, Virág tanárúrról, és Csányinéról már olvasgattam itt, de valaki még tudna írni, hogy mit szoktak csinálni órán, mennyire kemények?Előre is köszi!
Virág: szereti a szódolgozatokat és ezekből viszonylag sokat is írat. Egyáltalán nem kemény. Órákon feladatokat oldanak meg, kigyűjtik a szavakat az anyagból, amik szerinte fontosak.
[Az anyag nagy részét órán átnyálazzuk, lefordítjuk (de ez szerintem mindenkire jellemző lehet)]
Csányi: nyers stílusa van, amivel amúgy nem nehéz megbarátkozni, de elsőre szokatlan. Feladatokat oldanak meg órán (többet, mint a Virágnál). Félévente egyszer általában írat egy dolgozatot, ami kifejtős kérdésekből áll. Ő a tantárgyfelelős és egészen sok infót tud mondani a követelményekről, zh-król, stb.
(szubjetív vélemények)
Szerintem a témákat is jól átbeszéltük vele, és amikor a nyelvtanos tanárom volt, akkor is megvoltam vele elégedve, mert jól magyaráz. Én ajánlom, de persze ez is csak szubjektív vélemény, mindenkinek más jön be 

niggaboi írta:Fehérné Vizvári Emese Tanárnőről tudna írni vki vmit?megköszönném

Laki írta:Hali!
Valaki tudna vmi infot nyújtni a német szintfelmérőről? feladattípusok, használható segédeszközök, stb..
Előre is köszi

Vissza: Pénzügyi és Számviteli Szaknyelvi Intézeti Tanszék
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég