Vagy nem jó a megközelítésem?

Noncsy írta:Halihó
Valaki tudna nekem abban segíteni h a Német1 hány kreditet ér?
Mert neptunban 2 és 4 is van írva hozzá, de ha jól okoskodom valszeg 4 lehet a jó megoldás, mert hát azért a Német egy keményebb tárgy, és biztosan nem annyit ér, mint egy prezVagy nem jó a megközelítésem?
![]()
Előre is köszi

Noncsy írta:Halihó
Valaki tudna nekem abban segíteni h a Német1 hány kreditet ér?
Mert neptunban 2 és 4 is van írva hozzá, de ha jól okoskodom valszeg 4 lehet a jó megoldás, mert hát azért a Német egy keményebb tárgy, és biztosan nem annyit ér, mint egy prezVagy nem jó a megközelítésem?
![]()
Előre is köszi

tuta írta:Mennyire kemény a német oktatás? Csak németül beszélnek az órán a tanárok, meg ilyenek? Mert én egy éve tanultam utoljára németet és nagyon de nagyon sokat felejtettem már.

t-annie írta:Hali! Az üzleti némethez a neptunon sem tanár neve, sem terem nincs kiírva. Erről lesz később vhol info?

tuta írta:hello
kövér péternél milyen az elsö óra, bemutatkozás ilyesmi, vagy rögtön csapunk az anyagba?

Cuncus írta:Sziasztok!
Elsőéves vagyok, és szintfelmérőt fogok írni németből - mert nincs nyelvvizsgám - a szakmai nyelv felvehetősége miatt. Tudja esetleg valaki, hogy mik várhatók, illetve tudtok ajánlani valami jó kis könyvet felkészülésre?

Vissza: Pénzügyi és Számviteli Szaknyelvi Intézeti Tanszék
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég