donald írta:szerintem nem Szebellédi, hanem Szabó Zoltán
házidogát utolsó előtti órára kell hozni 8-10 oldal, téma tág, magyar államháztartás egyik alrendszere, ami reformok kapcsán előkerült, bemutatni, gondolom az alternatívákat is, meg saját vélemyényt is vár

te is "jártál" közpénzügyekre?Andre írta:donald írta:szerintem nem Szebellédi, hanem Szabó Zoltán
házidogát utolsó előtti órára kell hozni 8-10 oldal, téma tág, magyar államháztartás egyik alrendszere, ami reformok kapcsán előkerült, bemutatni, gondolom az alternatívákat is, meg saját vélemyényt is vár
Köszönöm a választ!

breezer írta:te is "jártál" közpénzügyekre?Andre írta:donald írta:szerintem nem Szebellédi, hanem Szabó Zoltán
Köszönöm a választ!

:DAndre írta:breezer írta:te is "jártál" közpénzügyekre?Andre írta:donald írta:szerintem nem Szebellédi, hanem Szabó Zoltán
Köszönöm a választ!
nekem Szebellédi mert 2 kredites választható. És "járok", vagyis felvettem, de be nem megyek még egy előadásra...
Elcseszi az egész hétfőmet.

Antee írta:Sziasztok!
Nekem is csak választható a tantárgy, és nem voltam egy előadáson sem, ezért nem tudom, hogy mik voltak a követelmények :-\ Miért nincs fent a Neptunon egy vizsgaidőpont sem? Beadandós volt? Mert akkor az ciki [S]

Vissza: Pénzügyi Intézeti Tanszék
Jelenlévő fórumozók: CsipiszCsigusz valamint 0 vendég