Mostantól a hozzászólásoknál, az awatar felett jelzi a fórum, hogy valaki épp a online, vagy épp offline.
Az awatar felett ikonnal jelzi a felhasználó nemét. Ehhez szükséges, hogy be legyen állítva a
Profil/fórum profil információ/nemnél hogy férfi avagy hölgyemény vagy.
A hozzászólások mellett mostantól a kort és a lakhelyt is megjeleníti.
Ehhez szükséges, hogy be legyen állítva a
Profil/fórum profil információ/születésnap illetve a lakóhely (alapfórdítás, nem én írtam el a lakhelyet!)
Engedélyezve lett az "egyedi titulus" opció elsősorban azért, hogy jelezni tudjuk évfolyamunkat
és szakunkat, ezzel is megkönnyítve, hogy kitől érdemes információt kérni.
Profil/fórum profil információ/egyedi titulus menüpontba egyszerűen írjátok be az évfolyamotokat és szakotokat.
Awards mód a profilhoz. Ezt csak az adminok tudják módosítani. Különböző "díjakat" adhatunk ezzel pl
a "hónap felhasználója". Ezt azért szerettem volna, mert vannak páran a fórumon akik érdemben nagyon sokat
segítenek a többieknek. Őket szerettem volna valamilyen címmel megilletni, illetve, hogy a többi felhasználó
is tudja, hogy kitől kap érdemleges, nem pedig egy "egyik ismerősöm ismerősétől hallottam..."
választ a kérdéseire.
Barátok hozzászólásainak szinezése. Ahhoz, hogy ez működjön a "barátod" profiljára kell kattintanod,
és az állapota mellett "hozzáadás a barátok listához" feliratra kell kattintanod. Ebben az esetben a hozzászólásoknál külön kiemeli azoknak a hozzászólásait akik a barátok listádhoz tartoznak.
Módosítás indoklása. Elsősorban az adminoknak van, hogy indokolni tudják, ha valakinek a hozzászólását módosítják. Jelenleg úgy van beállítva, hogy mindenki tudja indokolni, hogy miért módosította saját hozzászólását (az opció használata nem kötelező módosítás esetén!)
Karma A karma lényege, hogy egymást tudjuk "véleményezni". Ezek a vélemények elsősorban a hozzászólásokon és ne személyes dolgokon alapuljanak. Amennyiben nem tudjuk felnőttekhez méltóan használni kikapcsolom. A [Jóarc]-ra kattintva növelheted a [Gááz!]-ra kattintva pedig csökkentheted más felhasználók "karmáját". Azt hogy kire ki és mit szavazott nem publikus, de ezzel ne éljetek vissza, mert panasz esetén meg tudjuk nézni!
Két új theme érhető el amit a Profil/Kinézet és elrendezés/Jelenlegi sablonnál tudtok módosítani.

Így előfordul, hogy hó végére egyszerűen elfogy a kvóta. A megoldáson dolgozunk, addig is kérjük a türelmeteket.