brekk írta:en nem irtam semmi rosszat, csak tettem egy megallapitast. nem fogok tobbet a topikodba irkalni, orulok, hogy megnyitottad.
viszont talan egy kicsit visszavehetnel, ugyanis eddig te irogattal az EN topikjaimba, megsem tiltottam meg neked semmit. itt szolasszabadsag van es nem tilthatod meg embereknek, hogy ki es mit irjon az egyes topikokba. sajnos ez van. ha nem tetszik, inkabb nyiss chat szobat, oda azt hivsz meg, akit akarsz es illetektelenek nem lephetnek be. de sajnos a forumon ez nem mukodik, ugyanis a forum mindenkie. ha mi elturjuk, hogy te itt legyel, neked is el kell turnod minket. en nem foglak *yx74asdf9*##*ogatni abban a topikban, ezt megigerem most. cserebe te se irogasd a tozsdes okorsegeidet a duhongobe meg a tarsalgoba.
koszi.
Annyit írtam, hogy ha nem tudsz érdemben hozzászólni akkor ne írjál. Mert egyértelmű mi a célod, az, hogy megint veszekedést keltsél és ok nélkül megint provokálj. Úgyhogy FOGD BE. Amíg ok nélkül fogtok szekálni, mindenfélével és belém köttök egyfolytában, mert éppen unatkoztok, addig NE merészeljél kérni tőlem semmit sem. Azt hiszem lezártam a vitát részemről már pár nappal ezelőtt, de most is TI vagytok azok, adjunk neki még, hadd szóljon alapon. Úgyhogy nekem te nem fogsz megmondani semmit sem.