Re: Közlemények

A fórummal és működésével kapcsolatos hírek, bejelentések.

Re: Közlemények - Ti írhattok

HozzászólásSzerző: davidurie » 2009. február 12., csütörtök 1:59

Oli írta:
davidurie írta:azért, mert a tiéd négyzet alakú

ha valamelyik oldala eléri a 100*200-at akkor nem tudja tovább nyújtani

mivel a tiéd négyzet alakú, ezért eléri a szélesség a 100-at, így a magasság sem tud nagyobb lenni 100-nál

Az eredeti nem négyzet alakú, hanem téglalap féle :zakkant

de amit most feltöltöttél, az négyzet :)

akkor töltsd fel a téglalapot :]
:jurii Juríí voltam http://zoldhegyi.hu/blog
A farkasbőrbe bújt bárány..
davidurie
Global Moderator
Global Moderator

Given: 273 thanks
Received: 1467 thanks
Szak: Emberi Erőforrások
Évfolyam: III.
Nem: Pasi

HozzászólásSzerző: Oli » 2009. február 12., csütörtök 2:01

davidurie írta:
Oli írta:
davidurie írta:azért, mert a tiéd négyzet alakú

ha valamelyik oldala eléri a 100*200-at akkor nem tudja tovább nyújtani

mivel a tiéd négyzet alakú, ezért eléri a szélesség a 100-at, így a magasság sem tud nagyobb lenni 100-nál

Az eredeti nem négyzet alakú, hanem téglalap féle :zakkant

de amit most feltöltöttél, az négyzet :)

akkor töltsd fel a téglalapot :]

Nem tudom, mert ha átméretezem, akkor négyzet félét kapok, ha meg nem méretezem át, akkor feltöltés közben lefagy... Mindegy, hagyjuk... majd megkérek valakit, hogy csinálja meg. :) Off vége.
Imádom ha valaki negatívan kritizál, mert azt jelenti, jól csinálok valamit. Az illető pedig amellett, hogy hülye még IRIGY is! Képes vagy ezt tudomásul venni?

http://www.bpm-fm.hu/ vs. Hardcore - Dj Promo http://www.youtube.com/watch?v=DOxyjGtTb0M
Oli
Super Hero
Super Hero

Given: 46 thanks
Received: 97 thanks
Szak: Pénzügy és Számvitel
Évfolyam: II.

HozzászólásSzerző: Nicolettke » 2009. február 17., kedd 19:45

Véletlenül egy privát üzenet értesítésre válaszoltam! Bocsi!  :shy Ilyenkor ti ezt megkapjátok különben, gondolom nem én voltam az első, aki automatikusan ráment a válasz gombra, holott felhívjátok rá a figyelmet, hogy nem kéne!  :hoops:
Ende gut, alles gut!!! :)
Nicolettke
Global Moderator
Global Moderator

Given: 213 thanks
Received: 387 thanks
Évfolyam: IV.
Nem: Csaj

HozzászólásSzerző: Oli » 2009. február 21., szombat 14:44

Oli írta:
brekk írta:
Oli írta:
brekk írta:elolvastam a topic cimet es kitalaltam ki nyitotta   :siir :siir :siir :siir :siir :siir

NE ÍRJ, HA NEM TUDSZ ÉRDEMBEN HOZZÁSZÓLNI!!!

MEGTILTOM, HOGY MEGTILTSD!!!!!!!!!!!!!

Ne offolj a témával kapcsolatban légy szíves... Mindenkit megkértem, hogy csak témával kapcsolatban írjon, és továbbá arra is megkérlek, hogy ne csináld újból feleslegesen a feszültséget és vitákat. Ha pedig nem érdekel a téma, egyáltalán ne olvasd a topicot. Köszi.

Na most van elegem kedves globális moderátorunkból Brekkből. Nyitottam egy témát aktuális gazdasági helyzet globálisan címmel, ahol megkértem mindenkit, hogy csak témával kapcsolatban írjon. Akit NEM érdekel az a *kedves  :angel *a topic, akkor ne írjon bele. Most megint nyugi van fórumon, és erre Brekk megint beszólogat és provokál. OK akkor menjen a balhé és az off végig a tereferébe. És be lehet szépen mindenkinek KUSSOLNIA, főleg Brekknek, mert megint te kezded és provokálod ki a veszekedéseket... Kinek is lételeme a vitázás? Brekknek, ki kezdi mindig újból elölről? Brekk kezdi... Amíg ők sem fognak változni és ők sem szállnak magukba hogy álljanak le, és ne provokáljanak ok nélkül már megint mindennel, addig nekem egyikőtök sem merészeljen beszólogatni és utasítgatni, mit csináljak és mit nem. Világos?!?!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Oli 2009. február 21., szombat 14:51-kor.
Imádom ha valaki negatívan kritizál, mert azt jelenti, jól csinálok valamit. Az illető pedig amellett, hogy hülye még IRIGY is! Képes vagy ezt tudomásul venni?

http://www.bpm-fm.hu/ vs. Hardcore - Dj Promo http://www.youtube.com/watch?v=DOxyjGtTb0M
Oli
Super Hero
Super Hero

HozzászólásSzerző: brekk » 2009. február 21., szombat 14:58

en nem irtam semmi rosszat, csak tettem egy megallapitast. nem fogok tobbet a topikodba irkalni, orulok, hogy megnyitottad.
viszont talan egy kicsit visszavehetnel, ugyanis eddig te irogattal az EN topikjaimba, megsem tiltottam meg neked semmit. itt szolasszabadsag van es nem tilthatod meg embereknek, hogy ki es mit irjon az egyes topikokba. sajnos ez van. ha nem tetszik, inkabb nyiss chat szobat, oda azt hivsz meg, akit akarsz es illetektelenek nem lephetnek be. de sajnos a forumon ez nem mukodik, ugyanis a forum mindenkie. ha mi elturjuk, hogy te itt legyel, neked is el kell turnod minket. en nem foglak baszogatni abban a topikban, ezt megigerem most. cserebe te se irogasd a tozsdes okorsegeidet a duhongobe meg a tarsalgoba.
koszi.
brekk
Global Moderator
Global Moderator

Given: 113 thanks
Received: 256 thanks

HozzászólásSzerző: Oli » 2009. február 21., szombat 15:03

brekk írta:en nem irtam semmi rosszat, csak tettem egy megallapitast. nem fogok tobbet a topikodba irkalni, orulok, hogy megnyitottad.
viszont talan egy kicsit visszavehetnel, ugyanis eddig te irogattal az EN topikjaimba, megsem tiltottam meg neked semmit. itt szolasszabadsag van es nem tilthatod meg embereknek, hogy ki es mit irjon az egyes topikokba. sajnos ez van. ha nem tetszik, inkabb nyiss chat szobat, oda azt hivsz meg, akit akarsz es illetektelenek nem lephetnek be. de sajnos a forumon ez nem mukodik, ugyanis a forum mindenkie. ha mi elturjuk, hogy te itt legyel, neked is el kell turnod minket. en nem foglak *yx74asdf9*##*ogatni abban a topikban, ezt megigerem most. cserebe te se irogasd a tozsdes okorsegeidet a duhongobe meg a tarsalgoba.
koszi.

Annyit írtam, hogy ha nem tudsz érdemben hozzászólni akkor ne írjál. Mert egyértelmű mi a célod, az, hogy megint veszekedést keltsél és ok nélkül megint provokálj. Úgyhogy FOGD BE. Amíg ok nélkül fogtok szekálni, mindenfélével és belém köttök egyfolytában, mert éppen unatkoztok, addig NE merészeljél kérni tőlem semmit sem. Azt hiszem lezártam a vitát részemről már pár nappal ezelőtt, de most is TI vagytok azok, adjunk neki még, hadd szóljon alapon. Úgyhogy nekem te nem fogsz megmondani semmit sem.

Oli
Super Hero
Super Hero

HozzászólásSzerző: ToMeSz » 2009. február 21., szombat 15:10

Oli írta:
Oli írta:
brekk írta:
Oli írta:
brekk írta:elolvastam a topic cimet es kitalaltam ki nyitotta   :siir :siir :siir :siir :siir :siir

NE ÍRJ, HA NEM TUDSZ ÉRDEMBEN HOZZÁSZÓLNI!!!

MEGTILTOM, HOGY MEGTILTSD!!!!!!!!!!!!!

Ne offolj a témával kapcsolatban légy szíves... Mindenkit megkértem, hogy csak témával kapcsolatban írjon, és továbbá arra is megkérlek, hogy ne csináld újból feleslegesen a feszültséget és vitákat. Ha pedig nem érdekel a téma, egyáltalán ne olvasd a topicot. Köszi.

Na most van elegem kedves globális moderátorunkból Brekkből. Nyitottam egy témát aktuális gazdasági helyzet globálisan címmel, ahol megkértem mindenkit, hogy csak témával kapcsolatban írjon. Akit NEM érdekel az a *kedves  :angel *a topic, akkor ne írjon bele. Most megint nyugi van fórumon, és erre Brekk megint beszólogat és provokál. OK akkor menjen a balhé és az off végig a tereferébe. És be lehet szépen mindenkinek KUSSOLNIA, főleg Brekknek, mert megint te kezded és provokálod ki a veszekedéseket... Kinek is lételeme a vitázás? Brekknek, ki kezdi mindig újból elölről? Brekk kezdi... Amíg ők sem fognak változni és ők sem szállnak magukba hogy álljanak le, és ne provokáljanak ok nélkül már megint mindennel, addig nekem egyikőtök sem merészeljen beszólogatni és utasítgatni, mit csináljak és mit nem. Világos?!?!

ez a hsz-ed is csak téged minősít Bangó! :merges: visszafoghatnád már magad!
ToMeSz
Super Hero
Super Hero

Given: 96 thanks
Received: 139 thanks

HozzászólásSzerző: Oli » 2009. február 21., szombat 15:15

Te is, Te majom... :nevet :nevet :nevet Bár mindenkit "minősít" a saját hsz-e, épp te írtad az előbb. Gondolom érted/értitek a célzásomat, hogy kiket értek ezalatt... :nevet :nevet :nevet
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Oli 2009. február 21., szombat 15:17-kor.

Oli
Super Hero
Super Hero

HozzászólásSzerző: brekk » 2009. február 21., szombat 15:18

Oli írta:Te is, Te majom... :nevet :nevet :nevet Bár mindenkit "minősít" a saját hsz-e, épp te írtad az előbb. Gondolom érted/értitek a célzásomat, hogy kiket értek ezalatt... :nevet :nevet :nevet

de te mar nem is ezt  :nevet a szmajlit hasznalod, Te Majom, hanem ezt  :hehe :hehe :hehe Te Majom  :slap
brekk
Global Moderator
Global Moderator

Given: 113 thanks
Received: 256 thanks

HozzászólásSzerző: Oli » 2009. február 21., szombat 15:22

brekk írta:
Oli írta:Te is, Te majom... :nevet :nevet :nevet Bár mindenkit "minősít" a saját hsz-e, épp te írtad az előbb. Gondolom érted/értitek a célzásomat, hogy kiket értek ezalatt... :nevet :nevet :nevet

de te mar nem is ezt  :nevet a szmajlit hasznalod, Te Majom, hanem ezt  :hehe :hehe :hehe Te Majom  :slap

:hoops: Ez van... :slap :hehe :hehe :hehe :hehe

Oli
Super Hero
Super Hero

HozzászólásSzerző: Skywalker » 2009. február 21., szombat 16:50

brekk írta:en nem irtam semmi rosszat, csak tettem egy megallapitast. nem fogok tobbet a topikodba irkalni, orulok, hogy megnyitottad.
viszont talan egy kicsit visszavehetnel, ugyanis eddig te irogattal az EN topikjaimba, megsem tiltottam meg neked semmit. itt szolasszabadsag van es nem tilthatod meg embereknek, hogy ki es mit irjon az egyes topikokba. sajnos ez van. ha nem tetszik, inkabb nyiss chat szobat, oda azt hivsz meg, akit akarsz es illetektelenek nem lephetnek be. de sajnos a forumon ez nem mukodik, ugyanis a forum mindenkie. ha mi elturjuk, hogy te itt legyel, neked is el kell turnod minket. en nem foglak *yx74asdf9*##*ogatni abban a topikban, ezt megigerem most. cserebe te se irogasd a tozsdes okorsegeidet a duhongobe meg a tarsalgoba.
koszi.
Igazából 1 kérdés merül fel bennem: miért tűjük el? Jobban járna mindenki, ha nem kellene...
Skywalker
Super Hero
Super Hero

Given: 96 thanks
Received: 305 thanks
Szak: Gazdálkodás és Menedzsment

HozzászólásSzerző: Zsolti- » 2009. február 21., szombat 17:03

Esküszöm az agyam eldobom!

Tisztára mint az oviban! Majd megmondalak apunak (adminok)!

Állítólag Ti lesztek a magyar értelmiség... Nem hiszem el, hogy nem bírjátok befejezni!

Ha még egy off lesz bármelyik véleményes topicban esküszöm erre a félévre kitiltom az illetőt!

(Erre sem kell reagálni!)
PSZF: kipipálva, immáron én is a diplomások butuló útjára léptem :D

I :sziv Wakeboard

Kép

Kép
Zsolti-
Administrator
Administrator

Given: 1 thanks
Received: 29 thanks
Szak: Emberi Erőforrások