Moderátor: KOB

Ani89 írta:NAh nekem van egy újabb kérdésem a kollesszal kapcsoltba.. elvált szülök esetén is kell mind a két fél jövedelem igazolása, vagy elég a gondviselő /eltartóé?

Ani89 írta:*B89 írta:Tehát még ez is kérdéses. Viszont azt még nem lehet tudni, hogy túljelentkezés lesz-e a koliba..lehet,hogy nem![]()
![]()
és ennek mennyi a valószínűsége? szerintem minimális (bár jó lenne) :D![]()
![]()
![]()
ezzel szemben, ha jól emlékszem az elsős keretszám 138 fő
a matekot Rátok bízom 

) , akkor még be is kerülhetek 
)
Ani89 írta:*B89 írta:Tehát még ez is kérdéses. Viszont azt még nem lehet tudni, hogy túljelentkezés lesz-e a koliba..lehet,hogy nem![]()
![]()
és ennek mennyi a valószínűsége? szerintem minimális (bár jó lenne)![]()
![]()
![]()
![]()
nagyon kevés férőhelye van a pszfnek sajnos, ráadásul még külkereseknek is van ha jól tudom úgy 100 hely kiadva. Nálunk másodéveseknél ez úgy nézett ki hogy kellett max. pont szoc. helyzetre + minimum 2-es átlag, meg minimum 130 km távolság ahhoz hogy bejussunk. Persze ennél több variáció is van, csak próbáltam egy általános példát írni.
*B89 írta:Ha mindenünket összedobjuk, meg te is megteszed , amit lehet (1 kis protekció) , akkor még be is kerülhetek
15e/hó mert, miért drágulna? Mert nem 350km-re lakom? (ez mondjuk 1 nyomós érv)

ha jól sejtem, ezek az elbírálások az állami helyekre fognak szólni. ezek után, akiket nem vettek fel, lehetőségük lesz fellebbezést beadni, de akit így vesznek fel, jó eséllyel a 15000 ft-os költségtérítéses kolis helyre jut be (ennek semmi köze ahhoz, hogy a suliban milyen képzésben vagy!!!!). sajnos elsősöket még nem bírálatam el
a fellebbezés viszont már nem KOB-kompetencia, KOB-os nem is fellebbeztethet, ez egy másik bizottság feladata lesz 

Lehel írta:ez a dolog úgy néz ki, hogy beadjátok szépen a jelentkezéseket, és mi azt elbíráljukha jól sejtem, ezek az elbírálások az állami helyekre fognak szólni. ezek után, akiket nem vettek fel, lehetőségük lesz fellebbezést beadni, de akit így vesznek fel, jó eséllyel a 15000 ft-os költségtérítéses kolis helyre jut be (ennek semmi köze ahhoz, hogy a suliban milyen képzésben vagy!!!!). sajnos elsősöket még nem bírálatam el
a fellebbezés viszont már nem KOB-kompetencia, KOB-os nem is fellebbeztethet, ez egy másik bizottság feladata lesz
:) 

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég