Re: Hitelintézeti számvitel

volt Számvitel tanszék

HozzászólásSzerző: Keszi » 2011. május 13., péntek 10:25

Na én írtam neki mailt, de szerintem nem tudta h nappalin vok és bsc-s, úgyh nekem mást írt az előre hozott vizsgára, viszont azt még mindig nem tudom h fel kell e venni vmilyen vizsgát a neptunban...mert ugye ott csak 22-én, és 29-én van.. :pislog
Keszi
Full Member
Full Member

Given: 39 thanks
Received: 13 thanks
Szak: Pénzügy és Számvitel
Évfolyam: IV.

HozzászólásSzerző: Wagi » 2011. május 15., vasárnap 11:45

Sziasztok!

Az értékpapírokat leadta tanárnő gyakorlaton? 1etlen egy gyakról hiányoztam amiről el tudom képzelni hogy pont akkor lett ez az anyag leadva, de ez a leghosszabb rész ebben a tárgyban és nehezen tudom elhinni hogy 1 gyakorlati órán teljesen ki lett vesézve. És úgy hallottam tavaly se volt anyag, max 1-2 elméleti kérdés volt belőle vizsgán.
Idén mennyire kell tudni?
Wagi
Jr. Member
Jr. Member

Given: 13 thanks
Received: 35 thanks
Évfolyam: III.

HozzászólásSzerző: Keszi » 2011. május 15., vasárnap 16:21

Wagi írta:Sziasztok!

Az értékpapírokat leadta tanárnő gyakorlaton? 1etlen egy gyakról hiányoztam amiről el tudom képzelni hogy pont akkor lett ez az anyag leadva, de ez a leghosszabb rész ebben a tárgyban és nehezen tudom elhinni hogy 1 gyakorlati órán teljesen ki lett vesézve. És úgy hallottam tavaly se volt anyag, max 1-2 elméleti kérdés volt belőle vizsgán.
Idén mennyire kell tudni?

Én két óráról hiányoztam, az egyiken csak feladatoztak, mindenféle ügyféllel kapcsolatos követelés elszámolás volt, a másik pedig az utolsó óra volt, ott meg úgy látom h cs a lízinget vették, és h majd át kell venni a könyvből a garanciás részt. Szóval szerintem nem nagyon lesz benne...de azért más is mondjon erre vmit! :)
Keszi
Full Member
Full Member

Given: 39 thanks
Received: 13 thanks
Évfolyam: IV.

The following user would like to thank Keszi for his or her post:
Wagi

HozzászólásSzerző: XYZXYZ » 2011. május 16., hétfő 16:59

Sziasztok!

Valaki meg tudná mondani, hogy mi azok a részek amik a tankönyvből kellenek? Az egyes fejezetek igencsak bővebbek ahhoz képest, amik az előadásdiákon vannak és nem igazán tudom mennyire menjek bele a részletekbe.
XYZXYZ
Newbie
Newbie

Given: 0 thanks
Received: 0 thanks

HozzászólásSzerző: Ancsa86 » 2011. június 3., péntek 11:11

Valaki tud arról info-t, hogy most amit megírtunk korábban dogát, ahhoz fel kell venni végül is a legelső vizsgát? Csak mert fogalmam sincs milyen következményei vannak, ha felvettem és nem megyek el, de a jegyem megvan belőle...
Ancsa86
Full Member
Full Member

Given: 35 thanks
Received: 27 thanks
Évfolyam: V.
Nem: Csaj

Előző

Vissza: Számviteli Intézeti Tanszék