Pontosan rá voltam kiváncsi!

ír
ááá

Blueice írta:Én azt a nagyfeladatot nem értem, mikor be kell írni az ábrába a dolgokat. Arra nincs tippje vkinek, hogy hogy lehetne megoldani könnyen?

mimoza írta:A tyúkláb az úgy van, ha annak az elemnek, amiből indul, a kódja (tehát vmelyik aláhúzott eleme) megtalálható abban az elemben, amibe a tyúkláb megy.
Nemtom ez így mennyire érthető...Mondok egy példát. Van egy ilyen, h beosztás (beosztáskód, megnevezés, meg még egy csomó sz@r) meg egy olyan, h dolgozó (dolgozókód, beosztáskód, név, cím stb) akkor a beosztásból meg a dolgozóhoz a tyúkláb![]()
A nagy feladatot úgy is el lehet kezdeni, h keresel egy olyat, amiből csak kifele mennek a kapcsolatok, vagy úgy keresgélsz, h van-e olyan, amiből sok megy ki (mert akkor annak a kódja sok helyen bennevan)
Remélem segítettem

mimoza írta:A tyúkláb az úgy van, ha annak az elemnek, amiből indul, a kódja (tehát vmelyik aláhúzott eleme) megtalálható abban az elemben, amibe a tyúkláb megy.
Nemtom ez így mennyire érthető...Mondok egy példát. Van egy ilyen, h beosztás (beosztáskód, megnevezés, meg még egy csomó sz@r) meg egy olyan, h dolgozó (dolgozókód, beosztáskód, név, cím stb) akkor a beosztásból meg a dolgozóhoz a tyúkláb![]()
A nagy feladatot úgy is el lehet kezdeni, h keresel egy olyat, amiből csak kifele mennek a kapcsolatok, vagy úgy keresgélsz, h van-e olyan, amiből sok megy ki (mert akkor annak a kódja sok helyen bennevan)
Remélem segítettem

Tia írta:mimoza írta:A tyúkláb az úgy van, ha annak az elemnek, amiből indul, a kódja (tehát vmelyik aláhúzott eleme) megtalálható abban az elemben, amibe a tyúkláb megy.
Remélem segítettem
Köszi, ez jó megerősítés volt. Én is kb ezt sejtettem. Bár a köröcskét még mindig nem értem mikor kell rakni. És azt se hogy a uv-n olyan volt hogy ilyen meg olyan értelmezés és az mi szerint van? áááááá nekem tök sötét az egész, mert ami a könyvbe van arra még nagyjából rájöttem,de ott mindig meg van adva a kezdő lépés, meg nincs mindenféle összezavarás. Segítsetek :sir![]()
Nem tom hogy legyen

Vissza: Közgazdasági Informatikai Intézeti Tanszék
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég