köszi/ 
köszi/ 

breezer írta:most olvastam egy cikket, amiben közzétették a közgazászok által készített csomagot.
valahogy ilyet vártam volna el, de a kormánytól

ha másért nem hát ezért meg sokkal jobbJosef írta:Mit szóltok az IMF hitelhez? sok szakember szerint jó hogy felvettük, mivel ezzel sok drágább hitelt ki lehet váltani, vélemények?

davidurie írta:én mondjuk azt sem nagyon preferálom, mikor sok nyugdíjas munka mellett dolgozik..

davidurie írta:én mondjuk azt sem nagyon preferálom, mikor sok nyugdíjas munka mellett dolgozik..

ez nem ide tartozik, de szerintem nálunk már nem is lesz nyugdij...brekk írta:davidurie írta:én mondjuk azt sem nagyon preferálom, mikor sok nyugdíjas munka mellett dolgozik..
es miert? te olyan jol meg fogsz tudni elni a 40 ezer forintos nyugdijadbol?

breezer írta:ez nem ide tartozik, de szerintem nálunk már nem is lesz nyugdij...brekk írta:davidurie írta:én mondjuk azt sem nagyon preferálom, mikor sok nyugdíjas munka mellett dolgozik..

brekk írta:davidurie írta:én mondjuk azt sem nagyon preferálom, mikor sok nyugdíjas munka mellett dolgozik..

davidurie írta:brekk írta:davidurie írta:én mondjuk azt sem nagyon preferálom, mikor sok nyugdíjas munka mellett dolgozik..
hát lényegesebben kevesebb kiadásaim lesznek, mint egy olyan 2-3 gyerekes családnak, akik elől elveszem a munkát..

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég