MLazlo írta:úgy látom nagyon sok az éredlődő kedvű fiatal![]()
![]()
![]()
![]()

ú

jajj remélem tényleg úgy történik ahogy írtad, és akkor a többség érdekeit fogod nézni szemed előttbrekk írta:Oli írta:Nem vitatkoztam én most sem senkivel sem... Ha meg nem érdekel a politika, ne vegyél tudomást róla, amúgy meg az aktuális gazdasági helyzet globálisan ez a téma. Érdekel, kinek, mi a véleménye, ennyi.Majd kíváncsi leszek egy bő hónap múlva, hogy akkor is ökörség lesz, amiket írtam?
Amúgy már 2 hete MEGVÁLASZOLTAM Brekk kérdését is, mielőtt még TI bármit is irtatok volna magatoktól, csak az is akkor hülyeség volt...
ha az lesz, akkor igerd meg, hogy eltakarodsz innen orokre!!!!!!!!!!!!

Mali23 írta:Oli írta:Azért kérdezted a bankos dolgot, mert kezdesz pánikolni és informálódnál, hol lenne nagyobb biztonságban a pénzed... Amúgy meg már írtam társalgóban, hogy mi lesz... talán figyelmesebben kéne olvasni és akkor nem tennél fel feleslegesen kérdéseket...Bár kíváncsi lennék, hogy ha zárolják, tudni fogod, hogy akkor mivé fog át alakulni a pénzed avagy sem és mit fognak csinálni vele a bankok...
Én kíváncsi lennék rá!!
csak h tudjam kivegyem e kp-ban azt a 8ezer ft megtakarításom..
Mesélj Oli!!! 

ToMeSz írta:Mali23 írta:Oli írta:Azért kérdezted a bankos dolgot, mert kezdesz pánikolni és informálódnál, hol lenne nagyobb biztonságban a pénzed... Amúgy meg már írtam társalgóban, hogy mi lesz... talán figyelmesebben kéne olvasni és akkor nem tennél fel feleslegesen kérdéseket...Bár kíváncsi lennék, hogy ha zárolják, tudni fogod, hogy akkor mivé fog át alakulni a pénzed avagy sem és mit fognak csinálni vele a bankok...
Én kíváncsi lennék rá!!
csak h tudjam kivegyem e kp-ban azt a 8ezer ft megtakarításom..
én is kíváncsi vagyok!!!Mesélj Oli!!!

ToMeSz írta:tehát nem tudod te sem...
Komolyan nem értem, pénzügyeket egyikőtök sem tanult, gazdasági oldalakat egyikőtök sem néz?! Olvasd el a www.portfolio.hu vagy www.vg.hu vagy www.hvg.hu oldalát
Oli írta:ToMeSz írta:tehát nem tudod te sem...
Dehogy is nem... pontosan tudom, mi fog történni és hogyan fog történni és mi lesz minek a következménye... az már más dolog, hogy nem fogom leírni, hiszen én egyfolytában hülyeségeket mondok...Komolyan nem értem, pénzügyeket egyikőtök sem tanult, gazdasági oldalakat egyikőtök sem néz?! Olvasd el a www.portfolio.hu vagy www.vg.hu vagy www.hvg.hu oldalát
en komolyan nem hiszem el, hogy valaki ennyire beteg es szabadlabon szaladgal.
Oli írta:ToMeSz írta:tehát nem tudod te sem...
Dehogy is nem... pontosan tudom, mi fog történni és hogyan fog történni és mi lesz minek a következménye... az már más dolog, hogy nem fogom leírni, hiszen én egyfolytában hülyeségeket mondok...Komolyan nem értem, pénzügyeket egyikőtök sem tanult, gazdasági oldalakat egyikőtök sem néz?! Olvasd el a www.portfolio.hu vagy www.vg.hu vagy www.hvg.hu oldalát
bár ez nem biztos h. jó, mert nem tőzsdecápáknak szól... 

ToMeSz írta:Oli írta:ToMeSz írta:tehát nem tudod te sem...
Én pedig tudom ajánlani Csernyák L. - Gazdasági matematika közgazdászoknak c. könyvét...bár ez nem biztos h. jó, mert nem tőzsdecápáknak szól...

ToMeSz írta:ha sikerült volna már 10 topicban olvashattuk volna...
csakhogy te csak dicsekedni tudsz, meg nagyokat mondani...

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég