Vki meg tudná mondani, hogy meddig kell tudni csütörtökre az anyagot?
előre is
öszi
öszi
Nolyéka írta:Sziasztok!
Vki meg tudná mondani, hogy meddig kell tudni csütörtökre az anyagot?
előre isöszi

öszi

égyszi
lara írta:Tudja valaki, hogy vizsgára mi kell? miből kell tanulni, mit kérhetnek számon, vmi anyag...égyszi

7 írta:mit érdemes tudni erről a tárgyról? Szekeres Klára tanárnőről? szigorú?Milyen jellegű a kollokvium? stb

Szobektet írta:7 írta:mit érdemes tudni erről a tárgyról? Szekeres Klára tanárnőről? szigorú?Milyen jellegű a kollokvium? stb
Az első x óra előadás belőle (legalábbis nálunk még ez volt), utána írtok egy zh-t az elméleti anyagból, ami egyáltalán nem vészes, az ea-t kérik vissza.
Utána a maradék órákon team-munkában (3-4 csoportra osztják a bandát), valami tárgyon keresztül (nálunk pénztárca volt), megmutatják az ún. értékelmezési módszereket. .
A kollokviumban pedig kérdeznek elméletet az ea-lapokról plusz azt, ami gyakon volt.
Egyáltalán nem vészes tárgy.

Blueice írta:Szobektet írta:7 írta:mit érdemes tudni erről a tárgyról? Szekeres Klára tanárnőről? szigorú?Milyen jellegű a kollokvium? stb
Az első x óra előadás belőle (legalábbis nálunk még ez volt), utána írtok egy zh-t az elméleti anyagból, ami egyáltalán nem vészes, az ea-t kérik vissza.
Utána a maradék órákon team-munkában (3-4 csoportra osztják a bandát), valami tárgyon keresztül (nálunk pénztárca volt), megmutatják az ún. értékelmezési módszereket. .
A kollokviumban pedig kérdeznek elméletet az ea-lapokról plusz azt, ami gyakon volt.
Egyáltalán nem vészes tárgy.
Ez ebben az évben is így van? Vagy vki tudna mondani vmit a tanárgyról mert nem tudok bejárni rá munka miatt

ekoo írta:Valóban! Nem néztem a neptunom mostanában, de én is megkaptam az üzenetet.
Már csak annyi lenne a kérdésem, hogy kell a (általam nem ismert) rózsaszín könyv is? Vagy szerintetek elég az órai diák tartalma a doga megírásához?

Vissza: Kontrolling-Ellenőrzés Intézeti Tanszék
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég