Morfan írta:Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánok minden kedves fórumozó kispajtásnak!!!
(És ha addig kiürül a forralt bor meg a bejglimérgezés, akkor Boldog Új Évet is kívánok egyúttal!)
Neked is Boldog Karácsonyt!
Ez miért a dühöngőbe ment?

Morfan írta:Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánok minden kedves fórumozó kispajtásnak!!!
(És ha addig kiürül a forralt bor meg a bejglimérgezés, akkor Boldog Új Évet is kívánok egyúttal!)

Arnie írta:Morfan írta:Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánok minden kedves fórumozó kispajtásnak!!!
Neked is Boldog Karácsonyt!
Ez miért a dühöngőbe ment?

Pami írta:Gyűlölöm az analízist...

Arnie írta:Pami írta:Gyűlölöm az analízist...
Csak annyi biztatót tudok mondani, hogy vannak emberek, akik már túlélték. Előbb utóbb túl leszel rajta.![]()
A jog jegyet viszont miért nem teszik már fel...

Hát remélem egyszer túl leszek rajta, egyelőre az aláírásnak is örülnék 

sctr írta:rohadjon meg az analízis!!!

Jan 10én!!! írtam email-t és telefonáltam folyamatosan, de a tanárnő nincs bent.. Jan 26án és tegnap este kaptam email-t h ma mehetek 11re hozzá. Negyed egyig vártam, mondom megkérdem a tanszéket: tanárnő nincs bent irjak email-t
. A legjobb h febr. 6tól szakmai gyak. fogalam sincs h, fogok bejutni a suliba... ja és ezért fizettem 100k-t.. 

Arnie írta:Milyen jó, hogy pont zh héten nem elérhető a Coospace...

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég