b23 írta:Kaptunk üzenetet a neptunban, hogy a tora be kell menni a demjánnal kapcsolatban. Akkor azért, mert alá kell írni egy nyilatkozatot? Volt már benn valaki?

csillus0819 írta:Szerintem lehet meghirdetik újra, mivel a következő fél évben akik jogosultak alá kell írniuk egy nyilatkozatot, amiben azért elég kemény feltételek vannak.. Még én se tudom pontosan mik,de nem biztos, hogy mindenki aláírja..

b23 írta:Ezt miért nem írták bele a pályázatba?

b23 írta:Valaki meg tudja mondani, hogy ezt mikor utalják?

erikamanó írta:Sziasztok!
Egy kérdés merült fel benne, ami a következő: ha idén lesz Demján, és megpályázom, akkor újra be kell adnom minden dokumentumot (APEH-igazolás, kereseti igazolás, rokkantsági, stb.), vagy ki lehet kérni a DJB-től azokat, amit a szoctámhoz leadtam?
Tavaly tavasz-nyár környékén pl a kolis felvételinél lehetett ilyet, ugyanis elvileg egy évben a hallgatótól kétszer kérhető be ilyen dokumentum-pakk. Na mármost én ebben az évben adtam le februárban papírokat a szoctámhoz, meg idén szeptemberben is, szintén szoctámhoz.
Ha valaki erről a dokumentumbekérésről pontos infóval rendelkezik, azt ossza meg legyen szíves.
Kösz előre is!

Vissza: Diákjólét, azaz juttatások, térítések
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég