grafitceruza írta:Lehet tudni, mikor kerül utalásra az összeg? Hány havi összeget utalnak?
Ez engem is érdekelne!
grafitceruza írta:Lehet tudni, mikor kerül utalásra az összeg? Hány havi összeget utalnak?

b23 írta:grafitceruza írta:Lehet tudni, mikor kerül utalásra az összeg? Hány havi összeget utalnak?
Ez engem is érdekelne!

szerintem az 5 havit egyszerre utalnak

mlillus írta:a fellebbezésről tud vki vmilyen infot? mit kell beleírni, hogyan kell írni, csatolni kell-e még vmit hozzá vagy nem tudom... neten nem nagyon találok róla semmit, DC pedig 4én nyit. köszönöm

kk írta:mlillus írta:a fellebbezésről tud vki vmilyen infot? mit kell beleírni, hogyan kell írni, csatolni kell-e még vmit hozzá vagy nem tudom... neten nem nagyon találok róla semmit, DC pedig 4én nyit. köszönöm
Demján Sándor ösztöndíjnál, nincs fellebbezésre lehetőség.

kk írta:mlillus írta:a fellebbezésről tud vki vmilyen infot? mit kell beleírni, hogyan kell írni, csatolni kell-e még vmit hozzá vagy nem tudom... neten nem nagyon találok róla semmit, DC pedig 4én nyit. köszönöm

mlillus írta:kk írta:mlillus írta:a fellebbezésről tud vki vmilyen infot? mit kell beleírni, hogyan kell írni, csatolni kell-e még vmit hozzá vagy nem tudom... neten nem nagyon találok róla semmit, DC pedig 4én nyit. köszönöm
"Jelen határozat ellen 8 munkanapon belül nyújthat be fellebbezést a kari Hallgatói Térítések és Juttatások Bizottságához."
ez áll a levélben. akkor most mi a helyzet?

Zsoofii írta:Kézhez vételtől számított 8 munkanapon belül? Nekem még nem jött meg a levél....

erikamanó írta:A tavaszi félévben az elsősök igényelhetnek Demján Sándor ösztöndíjat?
Meg lesz hirdetve a tavaszi félévben is? vagy csak ősszel szokták?

ToMeSz írta:erikamanó írta:A tavaszi félévben az elsősök igényelhetnek Demján Sándor ösztöndíjat?
TVSZ-t sem vagy hajlandó olvasni, előző Demján pályázat kiírását sem (amiben leírták, hogy 10 hónapra jár!!!!!), mit vársz te az élettől? Nem fog mindenki mindig mindent a segged alá rakni, kicsit legyél már önálló! Még ha nagy kérés is!

erikamanó írta:ToMeSz írta:erikamanó írta:A tavaszi félévben az elsősök igényelhetnek Demján Sándor ösztöndíjat?
TVSZ-t sem vagy hajlandó olvasni, előző Demján pályázat kiírását sem (amiben leírták, hogy 10 hónapra jár!!!!!), mit vársz te az élettől? Nem fog mindenki mindig mindent a segged alá rakni, kicsit legyél már önálló! Még ha nagy kérés is!
köszönöm a kedves szavakat, tényleg jól esnek
ha csak ilyen válaszra futja tőled, akkor inkább ne írj be
mellesleg harmadéves koromra én is oda-vissza fogom tudni a tvsz-t
jó hogy te már megtanultad, biztos volt okod forgatni
OFF

Vissza: Diákjólét, azaz juttatások, térítések
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég