Szerző: Cobain » 2008. január 17., csütörtök 12:56
Most ez tényleg komoly, hogy az uv mindössze mondatfordítás-megválaszolásból áll? És hány darab van? Ja és a legfontosabb: hány perces? CSak mert egszerre van az áht vizsgával, mókás lesz
Ismerős érdeklődik, h volt-e már vki, aki angolból kipróbálta már a UV utána a VK-t is? Mennyire hasonlít, érdemes-e megpróbálni stb. Sajnos nem sikerült neki az UV, bár azok után amiket írt, h milyen volt nem is nagyon csodálkoztam rajta. Nevében köszi előre is
Volt egy csaj aki beiratáson kérdezte, és Görgényi azt mondta, hogy a vk ugyanolyan mint az uv...10 kérdést lefordítani, majd angolul megválaszolni...és nehézségre is azonos az uv-val...
Köszönöm kedves érdeklődésed, igen 2es lett :kiraly Így ma tudtam felvenni az angol 4et, maradt is egy egész lehetőségem, hogy melyik tanárt válasszam...apropó, ez a Turza Sándor...ő ki csoda, és milyen arc?
Turza Sándor egy idősebb bácsi, sztem 60 körül lehet, bár nem vagyok vmi jó a kormeghatározásban Nekem volt már vele órám és sztem aranyos, kedves, nem kell tőle félni. És érti is a dolgát szerintem.
Szerző: hellowine » 2008. január 30., szerda 17:27
hello kérdésem lenne: az uv-n ugye volt a külkereskedelmi mérleggel kapcsolatos kérdés és azt szeretném megtudni hogy ez melyik könyvben volt mert én nem találom sehol ill egyik tanárommal sem vettük ebben a félévben. előre is köszi ha valaki reagál rá
Egyik barátnőmnek vk-znia kell,és megkért,kérdezzem meg,hátha valakinek megvannak az eddig feltett kérdések (az 1. zh-t is beleértve) Plííííííz!!!!Nagyon jó lenne!!!Köszi előre is!