Petiu írta:Sziasztok!
Irreális hogy még nem került be a jegyem neptunba? De még aláírás sem...
Kihez fordulhatok, ha ezen a héten sem kerülne be? köszi
Lehet, hogy Chandler csoportjába tartozol? Mert most kerültek fel a jegyek pár perce

Petiu írta:Sziasztok!
Irreális hogy még nem került be a jegyem neptunba? De még aláírás sem...
Kihez fordulhatok, ha ezen a héten sem kerülne be? köszi

Safranek írta:Valaki meg tudná mondani, hogy hol lesz a mai UV? Elfelejtettem kiírni, a Neptun pedig egy órája öli az idegeimet, hogy a szerverek túlterheltek. :S De legalább fejlődik a suli és már angolul is kiírja.

Safranek írta:Szia,
pontosan már nem emlékszem rájuk, mert sosem jegyzem meg a feladatokat. :S
1, Hogyan írná le a marketing fogalmát? (de lehet, hogy menedzsment fogalma :S)
2, Mi a stratégiai menedzsment fő célja?
3, Mi történik a részvényesekkel, ha egy cég csődbe megy?
4, Mik a marketing mix elemei és mely termékeknél érdemes használni?
5, Mi történik, ha egy cég összes kötelezettsége meghaladja az eszközök értékét? (Ez nem biztos, hogy így volt)
6, Volt egy a központi bankkal kapcsolatban. Hogyan szűkítheti a központi bank a pénzkészletet? Vagy valami hasonló
7, Mi a különbség a credit union és a kereskedelmi bank között?
8, Mi jellemzi a "tőzsdei medvét"?
9, Mi okozhatja a tőzsdei áringadozást?
10, Ez nem jut eszembe.![]()
Lényegében csak a business könyvből voltak kérdések. Szerintem nem volt olyan nehéz, de nekem egy csomó szó nem jutott eszembe. (se szakszó, se alapszó :S)

Robesz írta:Valakinek nincs ötlete mit lehet kezdeni ilyen helyzetben?
Helyzet a következő:
Angol jegybeíratáson a dolgozatomat elszámolták -1ponttal és kettes helyett 3as lett de neptunban nem javították át és a tanárnő is csak csütörtökön délelőtt lesz vmikor. Abba a híg bélsáros neptunba persze nem lehet tanároknak levelet írni, nehogy vmi egyszerűen mehessen. Csütörtökön én meg nem tudok maradni mert van más dolgom is mint hogy 4 napig semmit tegyek.
Bíró Zsuzsanna tanárnőnek vki írt esetleg vagy tudja a neptun kódot amivel tudok írni neki azt megköszönném

Robesz írta:Másik tanárom Radványi Marcell de ő nem lesz egész héten és jegybeíratáson sem volt ott. Meg Bíró Zsuzsanna tanárnő írta fel magának papírra hogy át kell javítani, tehát Radványi tanárúr nem tud erről szerintem.
Bíró Zsuzsanna tanárnő e-mail címe meg nincs fenn http://www.bgf.hu-n

Vissza: Pénzügyi és Számviteli Szaknyelvi Intézeti Tanszék
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég