ggg66 írta:szalaimelinda írta:Szóval vagy ennyire rosszul sikerültek a komplex vizsgáz, hogy mindenki sokk hatása alatt van, vagy annyira jól, hogy mindenki ünnepel még mindig.
Szia!számvitel szakon 3 csoport volt: 1. Bíró-Korom-Matukovics: senki sem bukott, elég jó jegyek születtek. 2. Miklósiné-talán Kresalek-Vladárné: 8ból 4 bukás, 3. Sztanó- Blumné: 9ből 2 bukás.

Fröcsiöcsi írta:Sziasztok!
Több kérdésem is lenne. Az első a honlapon közzétett vizsgabeosztás szerint a névsorban én vagyok az első, ez azt jelenti nekem kell kezdeni a vizsgát? A másik, hogy a vizsgabizottság tagjait csak ott tudjuk meg kik? És végül segítséget kérnék ha meg van valakinek kidolgozva a a következő tételek valamelyike elküldené nekem erre a mail címre: dobosati@gmail.com
A tétlek:A pénzügyi piacok, mint a gazdaság működésének, teljesítőképességének mérője. A pénzügyi piacok előrejelző szerepe. A határidős árfolyam kialakulása és az árfolyamra ható tényezők. Az indexek szerepe. Az optimális indexkosár.
Az európai közösség adóügyi együttműködési szabályainak alkalmazása: illetékesség, adó-megállapítási jogsegély, titokvédelem, az adóadat átadás korlátai, a behajtási jogsegély, és a megkeresések az együttműködés során.
De azt tudom, hogy nem névsor szerint megyünk be vizsgázni. Ez attól is függ, hogy a te belső konzulensed mikor megy be, stb...stb... A vizsgabizottság tagjait pedig elvileg csak ott tudjuk meg.

Fröcsiöcsi írta:Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy be lehet-e ülni egy két dolgozatvédést meghallgatni a vizsgákon, nem nézik-e rossz szemmel?

Fröcsiöcsi írta:Helló!
Azt szeretném megtudni hogy, hogyan zajlik a vizsga (hagyományos) mennyire hagyják mondani a védést mennyit kérdeznek bele, a dolgozatból kérdeznek vagy inkább a tárgyköréből?
A és kb ugyanez a tételeknél mennyire kérdezgetnek?? Segítő szándékú vagy inkább összezavaróak? Ha nem az első körben megyek be hallok még dolgozatvédést?

privátban nyugodtan írhattok. köszi előre is! 

szalaimelinda írta:És azt tudja valaki, hogy mikor lesz a diplomaosztó?Vagy kapunk levelet?És a meghívókat mikor kapjuk meg?

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég