_Nóra_ írta:Sziasztok!
Van valaki, aki már tudja a jegyét? Neptunban nincs semmi... a tanszéki hirdetőt nem néztem.

Daves írta:_Nóra_ írta:Sziasztok!
Van valaki, aki már tudja a jegyét? Neptunban nincs semmi... a tanszéki hirdetőt nem néztem.
Először kéne vizsgázni, csak utána lesz jegy.

_Nóra_ írta:ok.. már látom..
Szóval szóbeli vizsga van belőle... ez most egy kicsit sokkolt. ( mondjuk azt nem értem, hogy miért 3 kredit a tantárgyi útmutatóban és miért csak 2 a neptunban????!) Amíg nincs aláírásom nem is tudok vizsgára jelentkezni...
Gondolom az egész éves anyagot kérdezi, esetleg vannak tételek is?

Ndrew írta:_Nóra_ írta:ok.. már látom..
Szóval szóbeli vizsga van belőle... ez most egy kicsit sokkolt. ( mondjuk azt nem értem, hogy miért 3 kredit a tantárgyi útmutatóban és miért csak 2 a neptunban????!) Amíg nincs aláírásom nem is tudok vizsgára jelentkezni...
Gondolom az egész éves anyagot kérdezi, esetleg vannak tételek is?
Engem Zsigmond Száva tanít; év elején tisztáztuk, hogy nem 3, hanem 2 kredites a tantárgy. Nálunk minden órán volt katalógus, illetve volt két vendégelőadó is, melyeken ott kellett lenni, hogy az aláírást ne tagadják meg. Az aláírást már május 11-én megkaptuk, így azóta a vizsgára is lehet már jelentkezni. Az első beadandó (prezentáció) a szóbeli vizsga is. Azt mondta, hogy ha rosszul sikerülne, vagy kétes lenne a jegy, csak akkor kérdez valamit az éves anyagból.
Köszi!

Vissza: Vállalkozás és Emberi Erőforrások Intézeti Tanszék
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég