de rég láttalak ittkicsi Panka írta:nekem ilyen most nincs.

tök furcsa, egy év múlva már én is ott fogok már tartani (mármint nem a mosogatásnálkicsi Panka írta:igen, sajna meló mellett nem vagyok vmi aktív itt a fórumon...
most is tanulnom kéne, de mindent megcsinálok inkább (elmosogatok, ruhát teregetek), csak azt ne kelljen...
) - ha minden jól megy 

destiny írta:Képzeljétek el, hogy ma bementem a suliba elintézni pár dolgot.
A következőt tapasztaltam:
Minden tanszéken volt valaki, mindenhol volt ügyfélfogadás, mindenhol mosolyogva fogadtak (közgáz tanszék, controlling tanszék, számtech tanszék), behívtak, beszélgettek velem, miközben csinálták, amit kértem.
Komolyan mondom: ILYEN NINCSEN!
Vagy rossz fősulira mentem be?![]()
![]()
Nem-nem, biztos a PSZF volt, mert ebédeltem is a menzán, láttam Metált is....
Még mindig nem tértem magamhoz.
Aztán lementem a TO-ra ott is kedvesek voltak, mindent elintéztek még végig sem mondtam.
Bár a TO-n velem mindig rendesek. 

akkor nagy a káosz és a hátuk közepére sem kívánnak még egy hallgatót, ami érthető is..

Szobektet írta:
Akkor ezt a mai napot mostantól piros betűs ünnepnek kell titulálnod.Bár a TO-n velem mindig rendesek.
![]()

bobojsza írta:Szobektet írta:
Akkor ezt a mai napot mostantól piros betűs ünnepnek kell titulálnod.Bár a TO-n velem mindig rendesek.
![]()
ott velem is mindig kedvesek, a TO-s nénim már névből ismer

davidurie írta:
Ahelyett, hogy elítéljük az embereket, próbáljuk megérteni oket. Próbáljuk meg kideríteni, hogy miért teszik azt, amit tesznek. Ez sokkal hasznosabb és érdekesebb, mint a puszta bírálat, amellett rokonszenvet, türelmet és jóakaratot ébreszt.
(bar elegge pang, nem is tudom miert
)

Miconosco írta:Sikerült az V. előadóból adott keresztmetszeten 1 másodperc alatt átfolyó enyhén negatív töltésű tömegen a folyásiránnyal ellenkezően kevés ellenállást tapasztalva viszonylag időben beérkezni az órára. (Közlekedésmérnököknek házi: a tömegoktatás jelenlegi növekedési ütemével számolva határozzuk meg, mennyi időn belül kell az említett helyen a, jelzőlámpás forgalomszabályozást bevezetni; b, rendőrt hívni. A megoldásnál vegyük számításba a női és a férfi WC átlagos elérési idejét és sávszélességét is!)

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég