Szerző: donald » 2006. november 9., csütörtök 18:51
nem gáz ez, nekem egyszer másnaposan 20 perc alatt sikerült elindulnom (kaja+4 kalória két tiktak formájában), mit mondjak, volt helyem a buszon a fejem meg egész nap: 8)
Na. Hát ezt is túléltük. ;) Remélem mindenki jól érezte magát és kellemes emlékekkel távozott. Vagy, ha nem emlékszik semmire, az is kellemes érzéssel tölti el. 8)
Bármilyen észrevételetek vagy emléketek van (ha van...) írjátok meg és várjuk a gólyabálon készült képeket is a HÖK irodában. Szemezgetünk majd azokból is és feltesszük a galériába.
Juuuuuuuuj hát nagyon jó volt ;) legalábbis én jól éreztem magam Egyetlen kellemetlen élményem az hajnalba volt, amikor a ruhatárból jég hidegen kaptam meg a kabátom és nagyon nem esett jól De mindent összevetve sztem csupa szép emlékeim lesznek az első gólyabálomról ;)
Minden tisztelet a szervezőké, nagyon jóra sikeredett az idei gólyabál (is)! Viszont irigylem az előttem szólót, ki csak a jóra emlékszik....ő legalább emlékszik valamire! Na jó, azért halovány emlékek vannak...és azok egyáltalán nem rosszak ;)