nemet írta:neketek mennyire van amr kialakulva a vazlat, milyen melysegut irtaok?

vuk írta:Sziasztok!
Nekem a "féléves" szakmai gyakorlattal kapcsolatban lenne kérdésem: hogy lehet leadni a vázlatot? Gondolom nem csak személyesen lehet. Lehet majd még ezen változtatni a későbbiekben? Már másfél hete a gyakorlatomon vagyok, de még nem biztos a címem, a könyvtári gépekhez pedig fel kell iratkozni egy listához (hogy megnézzek pár régi szakdogát).Akinek van már tapasztalata (tehát pszf-es diplomával rendelkezik), az megírhatná milyen volt a belső konzulense és a védés stb. Lehet, hogy nem jó helyen kérdeztem meg. na, mindegy...Köszi

ír semmi indoklás, csak egyszerűen aláhúzva, hogy nem fogadom el. Mi a teendő ilyenkor?? Gondolom bemegyek a konzulenshez a fogadóórájára, de vajon újra lehet írni?? Álmomban nem gondoltam volna, hogy így járok, nem hittem h ilyen rossz. El vagyok keseredve
ír nem hallottam olyat, h vkinek a vázlatot ne fogadnák el
szenilla írta:Nem fogadták el a témavázlatomatír semmi indoklás, csak egyszerűen aláhúzva, hogy nem fogadom el. Mi a teendő ilyenkor?? Gondolom bemegyek a konzulenshez a fogadóórájára, de vajon újra lehet írni?? Álmomban nem gondoltam volna, hogy így járok, nem hittem h ilyen rossz. El vagyok keseredve
ír nem hallottam olyat, h vkinek a vázlatot ne fogadnák el
Hát nagyon sajnálom, tegyél meg mindent, amit lehet! És hogy tudtad meg? Mert pl én levelet még nem kaptam, meg semmi.
de legalább vmi szöveges indoklás. Vagy ez most mit jelent? Azt h a félévet bebuktam? Vagy újraírjam? Esteleg csak részben nem tetszik neki? Nem tudom...
ír

szenilla írta:megírtam privi üziben. Nem tartom magam olyan hülyének és nem tudom mi nem jó. El tudom képzelni h mások jobbat adtak le, de azért úgy gondolom foglalkoztam a témával és a fiókban ahol vagyok ott is azt mondták h jó. Azt gondoltam h a vázlat nem olyan fontos, mivel úgyis változtathatsz még rajta, de tévedtem![]()
nagyon címszavakat írtál csak?

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég