Tsaabee írta:aki már volt specen megírná h ugyanannyit ér (segít) a spec óra mint 1 sima (tehát sz@rt se)?
köszönöm
Hogy érted, hogy szart se? Szerintem abszolút korrektek és tananyagra épülőek voltak a zhk az előző évben...

Tsaabee írta:aki már volt specen megírná h ugyanannyit ér (segít) a spec óra mint 1 sima (tehát sz@rt se)?
köszönöm

Aki megbukik, az általában másban keresi hibát, mert szerinte mindent tökéletesen csinált... Na Tsaabee ennek a tipikus esete.Nicolettke írta:Tsaabee írta:aki már volt specen megírná h ugyanannyit ér (segít) a spec óra mint 1 sima (tehát sz@rt se)?
köszönöm
Hogy érted, hogy szart se? Szerintem abszolút korrektek és tananyagra épülőek voltak a zhk az előző évben...

Skywalker írta:Aki megbukik, az általában másban keresi hibát, mert szerinte mindent tökéletesen csinált... Na Tsaabee ennek a tipikus esete.

Valóban nem jó, hogy szürke az óra (ez igaz is), de egy tárgynál hadd ne ez legyen a lényeg... Jól érthetően vannak elmondva a feladatok, és ez a lényeg, nem az a módszer, ahogy tanította... Bár azt tényleg hozzáteszem, nem ez a legjobb tanítási módszer, de rossznak még véletlenül sem mondanám...Tsaabee írta:Skywalker írta:Aki megbukik, az általában másban keresi hibát, mert szerinte mindent tökéletesen csinált... Na Tsaabee ennek a tipikus esete.
nem is tudtam h ilyen jól ismersz, azt főleg nem h jobban mint én saját magamat.
szürke volt az óra, nem ragadt sok semmi az emberre, nem kötötte le a figyelmet (eleve halk volt) és az óra nagy része azzal telt h másoltuk a feladatokat a tábláról. sztem nem ettől fogod a legjobban megérteni, gyakorolni meg otthon kell.
de az enyém is egy vélemény, szubjektív.
ettől függetlenül még várom a kérdésemre a válasz(oka)t.
üdv

Mali23 írta:ki volt halk,mi volt halk?
Nekem Kresalek tanár úr a gyaktanárom,érdemi óra még nem volt,de első talra korrektnek tűnik,meg jókat is hallottam róla.
ugye?

Tsaabee írta:az előadás elégségesen lefedi a számonkért anyagot vagy szükség van tk-ra is?
mik a tapasztalataitok?
köszi

ms írta:A 6-os és a 7-es feladatnál ( gyakorló feladatos lapról) a termelési és értékesítési tervhez kell a gó meg a nó meg az ilyenek?

oRtegA írta:A 6. feladatnál a szállítási tevékenység tervezett nettó árbevételéből az értékesítési vagy a termelési tervnél kell kivonni a közvetlen költségeit?

Vissza: Kontrolling-Ellenőrzés Intézeti Tanszék
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég