b23 írta:Na nehogy már, ez mekkora baromság. Most azért legyen egy félévem amíg nem csinálok semmit, mert itt 6 hónap alatt az utolsó pillanatig kell húzniuk a diplomázást? Ez eléggé felháborító. Akkor miért nem 8 féléves a suli?
Reménykedem benne, hogy az a szak indul, amire én akarok jelentkezni, úgy tudom, hogy fog indulni.
De amúgy barátnőmet most felvették ősszel, pedig a diplomaosztója csak most lesz szeptemberben. Szóval szerintem csak az igazolás kell a diplomáról.
Nana. Te nagy tévedésben vagy! Idén június végén-július elején (nem tudom pontosan) végzett mindenki (sőt inkább június vége), még ugye az érettségizők is, és július 8-ig kellett a papírokat leadni ill. a felvire feltölteni, július 22-én derültek ki a ponthatárok, így mindenre volt idő. Namost ha Te február 2-án végzel, akkor úgy gondolod, hogy le tudod adni időben (ami szerintem január vége) a diploma papírját?

A június végi és február eleji végzés között azért óriási különbség van! Nem véletlen, hogy az említett dolog történt a BME-n, hogy mindent előrehoztak, így le tudtak mindent adni...
A PSZFen nincs keresztféléves szakindítás, így miért lenne érdeke időben végezni? Semmi, és ezzel egyet is értek, nincs ok felháborodásra! Én is fél évig (meg még jó sokan) nem sok mindent csináltam, és most megyek mesterre, dehát ez van, ezzel együtt kell élni...