És a közüzemi számlákról...stb dokumentumokról elég fénymásolat is? Vidéki vagyok, így nem igazán tudok hazaszaladni ilyenekért...

vivusmimus írta:Az lenne a kérdésem, hogy körülbelül mikor lesz kinn pszfonline föoldalán a jelentkezési lap?
És a közüzemi számlákról...stb dokumentumokról elég fénymásolat is? Vidéki vagyok, így nem igazán tudok hazaszaladni ilyenekért...

zsofi-gm írta:Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy alaptámogatást igényelhetek-e akkor, ha előző 2 évben BGF másik karán voltam FSZ-es, de ott nem kaptam alaptámogatást?
Előre is köszönöm a választ!

zsofi-gm írta:Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy alaptámogatást igényelhetek-e akkor, ha előző 2 évben BGF másik karán voltam FSZ-es, de ott nem kaptam alaptámogatást?

Tracy írta:zsofi-gm írta:Sziasztok!
igen, ha most elsős vagy, ugyebár, mert ha nem kaptál, de már felsőbb éves vagy mondjuk, akkor nem lehet megigényelni, de amúgy is no para, mindent meg kell pályázni, amit lehet, majd a bizottságok úgy is eldöntik, hogy rászorulsz, vagy sem

Ágiccaaa írta:Szeretném megtudni, hogy ez mit takar?: A pályázó részére iskolától kiküldött eredeti adóigazoláshoz szükséges igazolás

gabcy írta:Meg tudja mondani vki h ha 61 pontom van az én számolásom szerint, akkor érdemes-e beadni a fellebezést? Köszi

inniko írta:Sziasztok!
Valaki tudja kb mekkora összeget kapnak az alaptámogatást elnyert hallgatók??
Köszi

csillag1990 írta:inniko írta:Sziasztok!
Valaki tudja kb mekkora összeget kapnak az alaptámogatást elnyert hallgatók??
Köszi
ha jól tudom a hallgatói normatíva 50 %-a ami 59900 Ft

Vissza: Diákjólét, azaz juttatások, térítések
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég