3 óra számvitel tanítás, és ráadásul az utána lévő progim is elmaradt, ami adott volna egy kis életerőt a folytatáshoz. Nagyon nehéz megállnom, h ne úszva jöjjek haza.....

Mali23 írta:El is felejtettem hogy mi volt tegnap,pedig be akartam írni..
tegnap voltam moziban,arénában,és előtte,olyan h9körül lenn kajálunk.
jön 2-3fiatal,csajok meg egy srác aszem,és mennek oda a biztonsági őrhöz tök riadtan,hogy nem látott-e egy srácot/manuszt táskával..mert hogy pár perce amikor kinn cigiztek a teraszon vagy hol,szal hogy odarohant hozzájuk egy arc,és az egyikőjükbe beleszúrt egy tűt..
ennyit hallottam de bazz,azért ez durva..franc tudja hogy csak "egy sz@r poén" volt,vagy a AIDS-es,drogos tű,kemény na..és "dühítő".
Nagyon remélem, hogy csak egy nagyon-nagyon rossz "vicc" volt az egész... 

. Ennyit én is tudok.

pont sulikezdésre....a franc vigye el, hova lett az atomerős immunrendszerem?!
Tracy írta:zsong a fejem, és hányingerem is vanpont sulikezdésre....a franc vigye el, hova lett az atomerős immunrendszerem?!

Morfan írta:Tracy írta:zsong a fejem, és hányingerem is vanpont sulikezdésre....a franc vigye el, hova lett az atomerős immunrendszerem?!
Szerintem ő MOST ment el nyaralni... de ne aggódj, hamarosan visszajön. Csak pihen egyet, addig is kitartás!
de azért kössz!!

Mali23 írta:3munkalapból próbálom összerakni a dogámat,de ezek a kurva oldaltörések,hasábok,vááááááááá...
1órája ezzel a szarral szenvedek,mert nemtudok oldaltörést törölni,ha meg sikerül,a FELETTE levő részeket is full átrendezi..
egy rohadt word szivat,nem hiszem el :OOOOOOOOOO

Tracy írta:Mali23 írta:3munkalapból próbálom összerakni a dogámat,de ezek a kurva oldaltörések,hasábok,vááááááááá...
1órája ezzel a szarral szenvedek,mert nemtudok oldaltörést törölni,ha meg sikerül,a FELETTE levő részeket is full átrendezi..
egy rohadt word szivat,nem hiszem el :OOOOOOOOOO
ms mondta, h a számítástechnika nem az erős oldalad, de hogy egy word szivasson, az azért tényleg durva

SadeGirl írta:fáj a torkom, nincs kedvem menni sehova:S

(

mimoza írta:Két hete el akarok menni futni a Margitszigetre, erre azóta kb folyamatosan esik az eső, ha meg nem esik, akkor meg olyan felhős, hogy félek elindulni.(

Norbi Jr. írta:SadeGirl írta:fáj a torkom, nincs kedvem menni sehova:S
Hasonló a helyzet nálam is.

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég