vivusmimus írta:sziasztok!
mondta Göndör András tanár úr, hogy az órai diák fenn vannak a váll. és ee. tanszék oldalánál.
de ezen az új bgf honlapon nem nagyon tudok még kiigazodni :S a tanszéket megtaláltam meg pár dokot is, de az 1. elöadás diáit sehol sem látom...segitenétek????
vagy esetleg a tanszéknek van külön honlapja? mi lenne az???
köszönöm:)

Sandy91 írta:Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, ami nem teljesen tiszta számomra.
A minimum kérdések itt is úgy vannak ,mint mondjuk számvitelnél, hogy tesznek fel pár kérdést és ha nincs meg annak a 60%a akkor ki sem javítja a tesztet vagy hogy van ez, mert nem mondta el a tanár.
Köszönöm szépen előre is a választ!:)

oRtegA írta:Sandy91 írta:Sziasztok!
A minimum kérdések itt is úgy vannak ,mint mondjuk számvitelnél, hogy tesznek fel pár kérdést és ha nincs meg annak a 60%a akkor ki sem javítja a tesztet vagy hogy van ez, mert nem mondta el a tanár.
hát a minimumoknál ez lenne a lényeg
Amúgy kitöltős a minimum, vagy azok is tesztkérdések? (már nem emlékszem, csak arra, hogy percek alatt lehetett végezni a dolgozattal)
na de nem offolok
MLazlo írta:oRtegA írta:Sandy91 írta:Sziasztok!
hát a minimumoknál ez lenne a lényeg
Amúgy kitöltős a minimum, vagy azok is tesztkérdések? (már nem emlékszem, csak arra, hogy percek alatt lehetett végezni a dolgozattal)
én úgy emlékszem, hogy az 1. zh-n kitöltős volt, aztán születtek akkora marhaságok, h a 2. már tesztes lett cakkundakkna de nem offolok

roland14 írta:Szia Nekem is eltudnátok küldeni a minimum kérdéseket!
Ide:Roland14@freemail.hu
Előre is kösz
roland

Vissza: Vállalkozás és Emberi Erőforrások Intézeti Tanszék
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég