Ezt el sem hiszem!
Tudjátok mi volt a hiba? Semmi vírus, semmi rendszervisszaállítás, semmi bővítmény. Egyszerűen magyar nyelven volt, és attól kattant be!
Angolon rendesen működik XDD
Ezt el sem hiszem!
Tudjátok mi volt a hiba? Semmi vírus, semmi rendszervisszaállítás, semmi bővítmény. Egyszerűen magyar nyelven volt, és attól kattant be!
smycsur írta:HáhEzt el sem hiszem!

Morfan írta:smycsur írta:HáhEzt el sem hiszem!
Akkor azért nem tapasztaltam hasonlót! Amióta gépem van, mindig angolon használok mindent...
Örülök hogy megoldódott a probléma azért.![]()
Tanulság? - Mindig eredeti nyelven netezzetek, a többitől bolond a rendszer, neki az kínai. ^^
ügyi vagy, h rájöttél!

SadeGirl írta:ügyi vagy, h rájöttél!
azt gondoltam, h annyira nem lehet bonyi, na de hogy ennyire egyszerű...
Áldom a nevét 

sgej8i írta:Hali tud nekem valaki segíteni h az alkotmány utcában hogyan kell a wiwfit megcsinálni?? Előre is köszi!

köszike

Mali23 írta:Szasztok!
nem vagyok épp penge ezekben a műszaki dolgokban,ez a szitu meg pláne kifogott rajtam..
a telefonomban lévő memória kártyáról van szó!
egy 4gigás miniSD kártya van benne,és volt rajta vagy 6-700megányi képem,videom,stb.
és most egyszerűen eltűnt!!(voltam hegyekben a hétvégén,lehet az 1500-1800 méteres szintkülönbségek viselték meg,nemtudom:S)
az a fura,hogy alapból olyan 3800mega fér rá,és ha rákattintok a memóriaállapotra,csak 3100 szabad hely van,ugyan ezt mutatja ha bedugom átalakítóval a szgépembe!
mégsincs rajta semmi,legalábbis nem mutatja!
hogyan tudnám elővarázsolni??
kb 9hónapja használom ezt a kártyát,ráadásul SanDisk,ami ha jóltudom nem épp egy gagyi márka..
szal fura lenne ha egyszerűen bemondta volna az unalmast..
valaki tud segíteni esetleg??
fontos lenne az a 700mega,elég fontos képeim,meg videóim vannak rajta..
előre is köszi!

oRtegA írta:Korábban felraktam a DivX Plus Playert egy csomó bővítménnyel (8.1.1 verzió) és nem tudom letörölni. Semmi Uninstall fájlt nem találtam és a "Vezérlőpult/Programok telepítése és törlése" -ben sem jelenik meg a program, de még a Control Panelben sincsen törlés. Hogyan szedjem le a gépről?

oRtegA írta:Korábban felraktam a DivX Plus Playert egy csomó bővítménnyel (8.1.1 verzió) és nem tudom letörölni. Semmi Uninstall fájlt nem találtam és a "Vezérlőpult/Programok telepítése és törlése" -ben sem jelenik meg a program, de még a Control Panelben sincsen törlés. Hogyan szedjem le a gépről?

SadeGirl írta:oRtegA írta:Korábban felraktam a DivX Plus Playert egy csomó bővítménnyel (8.1.1 verzió) és nem tudom letörölni. Semmi Uninstall fájlt nem találtam és a "Vezérlőpult/Programok telepítése és törlése" -ben sem jelenik meg a program, de még a Control Panelben sincsen törlés. Hogyan szedjem le a gépről?
van egy Revo uninstaller Pro nevű progi, amit a nemkívánatos progamok leszedésére alkottak meg, sztem működhet (csak nem hiszem, hogy freeware)

Morfan írta:SadeGirl írta:oRtegA írta:Korábban felraktam a DivX Plus Playert egy csomó bővítménnyel (8.1.1 verzió) és nem tudom letörölni. Semmi Uninstall fájlt nem találtam és a "Vezérlőpult/Programok telepítése és törlése" -ben sem jelenik meg a program, de még a Control Panelben sincsen törlés. Hogyan szedjem le a gépről?
van egy Revo uninstaller Pro nevű progi, amit a nemkívánatos progamok leszedésére alkottak meg, sztem működhet (csak nem hiszem, hogy freeware)
http://download.chip.eu/hu/Revo-Uninstaller_610150.html
Innen ingyenesen el is érhető!

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég