bigike írta:Hello!
Ha már beiratkoztam,de a kurzuslistát még nem adtam le,majd csak hétfőre kérte a to-som,akkor egy tárgyat át lehet még másik csopothoz venni,vagy csak szerdáig lehetett változtatni?Köszi!

Tsaabee írta:sziasztok!
jövőhéten szerintetek lehet még felvenni tárgyat? VK-ra épülőt.
csak mert azt tom h hétfő 15.00 óráig kell leadni az indexet, de azt is írta h az órarandet ezen a héten kell véglegesíteni.
igen ám, csak a héten számomra már nincs félfogadás TO-n - csak 1.-sökenek és távosoknak, ma 11.30-ig volt, de akkor még nem volt fent a jegyem.
a To venné fel a tárgyamat mert túlléptem a(z asszem 41) kredites határt.
mit tanácsoltok?![]()
előre is köszönöm szépen!

Tsaabee írta:Tsaabee írta:sziasztok!
jövőhéten szerintetek lehet még felvenni tárgyat? VK-ra épülőt.
csak mert azt tom h hétfő 15.00 óráig kell leadni az indexet, de azt is írta h az órarandet ezen a héten kell véglegesíteni.
igen ám, csak a héten számomra már nincs félfogadás TO-n - csak 1.-sökenek és távosoknak, ma 11.30-ig volt, de akkor még nem volt fent a jegyem.
a To venné fel a tárgyamat mert túlléptem a(z asszem 41) kredites határt.
mit tanácsoltok?![]()
előre is köszönöm szépen!
érdemes volt ezért beutazni,majd másfél órát várni a TO-ra h aztán egy 15mp-es "beszélgetés" keretében elküldjön a pics@ba...![]()
tök jó mert hétfőig vszeg minden órarenddel összeegyeztethető kurzus be fog telni.

vivusmimus írta:sziasztok.
ma felvettem a felmentett németet neptunon, de van angolból is nyelvvizsgám. esetleg még van rá lehetőség, hogy az angolt válasszam mégis?

oRtegA írta:vivusmimus írta:sziasztok.
ma felvettem a felmentett németet neptunon, de van angolból is nyelvvizsgám. esetleg még van rá lehetőség, hogy az angolt válasszam mégis?
Tárgyat már nem lehet leadni elvileg. Ha a TO-ra bemész, akkor talán tudnak valamit csinálni, de a különeljárási csekk már garantált!

vivusmimus írta:oRtegA írta:vivusmimus írta:sziasztok.
Tárgyat már nem lehet leadni elvileg. Ha a TO-ra bemész, akkor talán tudnak valamit csinálni, de a különeljárási csekk már garantált!
egyszeri különeljárási díjról van szó? vagy több csekket is kell befizetni ilyen esetben?
3500 az eljárási díj?

Máté írta:Sziasztok!
Mikortól lesz tárgyfelvétel??? thx

zsolti89 írta:Sziasztok, valaki meg tudná mondani, hogy mikor lesz pontosan a tárgyfelvétel, vagy hogy ki intézi ezt, kinél érdeklődjek? Fontos lenne, köszi!

reka írta:Sziasztok!
Az indexet akkor kell leadni, ha már felvettem a következő félévi tantárgyakat, kitöltöttem, plusz kurzuslista nyomtatva?

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég