Robesz írta:Valaki meg tudná mondani, hogy mi a fenének vannak a tanszéken titkárnők???
Angol tanszéken is olyan "kedves" volt velem, hogy csak na. Bemegyek elmondom mit akarok erre pakolászik tovább majd egy 20-30 másodperc múlva fújtatva megmondja hogy ő ezzel nem foglalkozik (jegy elírás kijavítása) keressem a tanáromat. Pénzügy tanszék is detto ugyanaz az is elküld hogy jöjjek vissza másnap pedig egy rohadt jegy átjavítás nem több mint 2-3 perc de nem, inkább nem csinálják meg. Vagy fohászkodni kellene ??
ez annyira tipikus ...
egyáltalán nem vádaskodásból mondom, inkább csak kérésként, hogy a HÖK nem tudna lépni ebben az ügyben valamit? ugyan nekem a matekos TANSZÉKI ELŐADÓ kivételével még egyikkel se volt bajom, pedig elég sokat kellett rohangálnom hozzájuk más ügyben; de felháborító, h mindenkit ott szívatnak, ahol akarnak ... elhiszem, h el vannak havazva ebben az időszakban, de a hallgatók is!
mi mégis vesszük a fáradtságot, h tisztelettudóak legyünk velük, és erre mit kapunk? és nem azt mondom, ez így is van rendjén, h alapvetően így kell viselkednünk a tanárokkal, és az iskola összes alkalmazottjával ... de pl ott a DC, miért nem olvastam még panaszt, hogy Ők elküldik a hallgatót, ha problémával fordul hozzájuk?
dettó ugyanez volt a volt sulimban, hogy az igazgató mittomén mikor bejelentette, hogy a takarítónők mindig panaszkodnak, mert h nem köszönünk Nekik ... hát én akárhányszor köszöntem Nekik (ez előtt a "bejelentés" előtt is), visszaböfögésre se volt erejük ... itt mondjuk 1-2 esetet levéve mindig visszaköszöntek nekem
nem tudom mi lenne ennek rendje s módja, de a hallgatói érdekvédelemhez tartozik ez szerintem :-)
mert azt nem hiszem el, h ők raknak fel egy csomó jegyet, de átjavítani nem tudják ... gondolom meg kéne keresni, hogy melyik tanár nevén írták be, vagy a kurzus alapján visszakeresni, és ez már büdös Nekik ...
Remélem tényleg nem veszi 1 HÖK tag sem vádaskodásnak, v kioktatásnak

Ha tudtok lépni, előre is köszi!