Tory írta:laszlo_edina írta:Most nézem beszédértés a II. előadóban???? Valaki tudja azt hogy csinálják? Gondolom nem egy kis magnóval...
Nekem meg III. előadó.... Érdekes lesz, mit ne mondjak
Lehet, hogy Sz. O. fogja beolvasni a hangosbemondóba!

Tory írta:laszlo_edina írta:Most nézem beszédértés a II. előadóban???? Valaki tudja azt hogy csinálják? Gondolom nem egy kis magnóval...

laszlo_edina írta:PSZF...én még örültem is neki, hogy nem kell idegen helyre menni.

Nicolettke írta:
Lehet, hogy Sz. O. fogja beolvasni a hangosbemondóba!

én csak hétfőn fogok majd menni.

Egyik sem. Én tavaly decemberben csináltam meg (tehát jóval ÁV és védés előtt), január végén kaptam meg a bizonyítványt, így amikor leadtam a TO-n, már mondták, hogy még éppen módosítani tudják a dolgokat, hogy diplomát kapjak a márciusi diplomaosztón, ne csak egy papírt (diplomaosztón amikor volt egy kis elosztás a TO-soknál, külön is kezeltek emiatt). Szóval a lényeg az, hogy ha csak ÁVre lesz meg a nyelvvizsga, az nem jó, mert mire kiadják a bizonyítványt, addigra késő, és csak papírt kapsz diplomaosztón (és még a BGFes nyelvvizsgánál is szívás, hiába csinálta meg egyik ismerősöm januárban, ő is meg a suli is tudta ezt, de csak papírt kapott, mert a nyelvvizsga bizonyítványa még nem volt meg...).Robesz írta:hali
vki tudja véletlen, hogy volt hogy a nyelvvizsgának komplex vizsgáig kell meglenni vagy a szakdoga védéséig?
előre is köszi

joebacsi írta:EU-s anyag nincs meg valakinek véletlenül szkennelve? Az sajnos nincs a könyvben, és ránéznék még így a hajrában
joebacsi@gmail.com

Timce írta:Nem tud valaki valamit az e heti szóbelikről???

Vissza: Pénzügyi és Számviteli Szaknyelvi Intézeti Tanszék
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég