bogica46 írta:Sziasztok!
Nem tudja véletlenül valaki, hogy idén hogy lesznek még a régifajta (1vizsgás) mérlegképeshez a vizsga időpontok?
Csak az újat találtam meg...
köszi
http://www.pszfs.hu/download.php?view.423
Itt meg tudod nézni!

bogica46 írta:Sziasztok!
Nem tudja véletlenül valaki, hogy idén hogy lesznek még a régifajta (1vizsgás) mérlegképeshez a vizsga időpontok?
Csak az újat találtam meg...
köszi

kismanó írta:Eva000! Nem értem amit írsz, mert én úgy tudom, hogy a számvitel szakosoknak nem kell vizsgázniuk a bolognai rendszerben számvitelelemzésből sem, hanem csak felmentési kérelmet kell beadniuk. Vagy a vizsgabizottságot ennek az elbírálásra írtad?

Ha van ismerősötök, vagy valamilyen levlista, akkor légyszi terjesszétek ezt az infót!

lt85 írta:Sziasztok!
Októberben szeretnék menni a számvitel-elemzés vizsgára. A felmentési kérelemhez csatolni kell a teljes leckekönyv hiteles másolatát.
A kérdésem az lenne, hogy ilyet a diákcentrum tud kiállítani, ha bemegyek a suliba? mennyi idő alatt csinálják meg? kell érte fizetni?
más:
van esetleg vki aki jön októberben vizsgázni? miből készültök? én a számvitel elemzés I-II. (novoschool-os könyv) könyvet olvastam sok helyen, hogy ezt ajánlják felkészüléshez, de még nem vettem meg. vélemény róla esetleg?
válaszokat előre is köszi

mimoza írta:hello, én is októberben megyek, ismét... az lenne a kérdésem, hogy ugye, ha már nem ez az első alkalom, akkor ezt a leckekönyv lemásolós tortúrát nem kell még egyszer megcsinálni, hanem csak befizetni a pénzt és elfaxolni a jelentkezési lapot, ugye?
amúgy én korábbi vizsgapéldákat csinálgattam, de a novoschoolos könyvről is azt hallottam, hogy jó.

Katac írta:Lehet elvileg átutalni is, csak még egyelőre bankszámlaszámot nem találtam, de tervezem, hogy utánajárok. Felkészítőre esetleg készültök menni?

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég