GKrisztiii írta:Tudtok valami jó tanácsot adni a tanárokkal kapcsolatban? Ki az akit mindenképpen kerüljek el, vagy ki az akit ajánlotok? Főként Dobák Dóra és Gyurkóné Balázs Ildikó érdekel.

vitiani írta:Konnerth György milyen?
ajánlom!

nicol írta:Gyurkóné Balázs Ildikó milyen?csak mert már csak az ő óráját tudtam felvenni jó időben,viszont ha nagyon rossz inkább leadom...
Előre is köszönöm a segítséget!
de sokan nem szerettek. azt mondjuk nem tudom, miert. biztos mert nem magyaraz olyan jol, de hat ez egy idiota targy amugy is.

Tsaabee írta:sziasztok!
mennyire érdemes bejárni előadásra?
köszönöm

)

xbela írta:Sziasztok!
Voltam a mai előadáson, de kb semmit nem értettem.
1. Valaki leírná, hogy jövő hétre, amit vinni kell 2 táblázatot, miknek kell szerepelnie? (szintévesztő vagyok és olyan szögben ültem, hogy kb az egészet feketének láttam...)
2. A kötelező házidolgozatban minek kell benne lennie, hogy kell megírni, stb.? A táblázatok ehhez tartoznak? Annyit tudok, hogy 2-3 oldalasnak kell lennie és gépgyártással foglalkozó cégnél dolgozunk...
3. Akkor ha jól értettem 3 zh lesz, 2 a zh héten, 1 pedig órán. A rendes zh-nak lesz elméleti és gyakrolati része, az elméleti részből legalább 30% kell elérni. Erősítsen meg valaki

Vissza: Közgazdasági Informatikai Intézeti Tanszék
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég