Re: Államvizsga

Általánosságban az iskoláról, pozitív és negatív dolgok egyaránt.

HozzászólásSzerző: Hope » 2010. június 2., szerda 12:12

rtz123 írta:
Hope írta:
rtz123 írta:Jelezzetek már please, ha fel lehet venni a számviteleseknek a komplex vizsgát. 2x megyek és nem bízok feltétlenül a Neptunban.

Köszönöm

A tanszék fogja felvenni a vizsgát...persze, ha van még hallgatói jogviszonyod, akkor te veszed föl...Ha nincs, akkor tanszék és a To tájékoztat vagy mi...de hogy mikor, az egy jó kérdés...

A hagyományosoknak a tanszék intézi, de én BSC-s vagyok + nincs hallgatói jogviszonyom.

Nekem a To-n mondták, hogy tanszék intézi...ugyanúgy vagyok, mint te...ettől függetlenül közölhetnének már pár dolgot nyugodtan az időponttal kapcsolatban...
Hope
Newbie
Newbie

Given: 0 thanks
Received: 1 thanks
Szak: Pénzügy és Számvitel
Évfolyam: IV.
Nem: Csaj

HozzászólásSzerző: kismanó » 2010. június 3., csütörtök 17:42

Az én TO-som mondta, hogy jövő hétre várható a levél, amelyben megtudjuk, hogy melyik napon kell menni vizsgázni a tanszék beosztása szerint. De ez milyen már, hogy nem akkor mész vizsgázni, amikor szeretnél! :sertodott
Aki kapott már levelet a konzulensétől és/vagy a beosztásról írjon legyen szíves! Köszönöm!

Mindenkinek jó tanulást kívánok! Még majd másfél hét van fiatalok, most még ki kell bírni egy kicsit, itt a vége nemsokára! :) HAJRÁ!!! :dance
kismanó
Newbie
Newbie

Given: 3 thanks
Received: 3 thanks

HozzászólásSzerző: Skywalker » 2010. június 3., csütörtök 23:16

kismanó írta:Az én TO-som mondta, hogy jövő hétre várható a levél, amelyben megtudjuk, hogy melyik napon kell menni vizsgázni a tanszék beosztása szerint. De ez milyen már, hogy nem akkor mész vizsgázni, amikor szeretnél! :sertodott
Aki kapott már levelet a konzulensétől és/vagy a beosztásról írjon legyen szíves! Köszönöm!

Mindenkinek jó tanulást kívánok! Még majd másfél hét van fiatalok, most még ki kell bírni egy kicsit, itt a vége nemsokára! :) HAJRÁ!!! :dance
Most mi abban a meglepő, hogy nem te döntöd el el, hogy mikor mész? Nekem is be lett osztva napra pontosan januárban, de akinek nem, az is max 1-2 nappal később ment. Vagy ki kellene jelölni csak neked egy egész hónapot, hogy akkor már hajlandó lennél végre bemenni ÁV-zni? :hehe
Skywalker
Super Hero
Super Hero

Given: 96 thanks
Received: 305 thanks
Szak: Gazdálkodás és Menedzsment
Nem: Pasi

HozzászólásSzerző: kismanó » 2010. június 4., péntek 10:12

[/quote]Most mi abban a meglepő, hogy nem te döntöd el el, hogy mikor mész? Nekem is be lett osztva napra pontosan januárban, de akinek nem, az is max 1-2 nappal később ment. Vagy ki kellene jelölni csak neked egy egész hónapot, hogy akkor már hajlandó lennél végre bemenni ÁV-zni? :hehe[/quote]

Nem erről van szó! Van aki fel tudta venni pl januárban a vizsgát, úgy hogy látta, hogy kinél fog vizsgázni, ezt nem tartom igazságosnak! Vagy ne láthasa ezt előre senki, vagy tényleg mindenkit a tanszékek osszanak be és levélben értesítsenek. És nincs tényleg semmi meglepő ebben, csak szerintem nem mindegy, hogy hétfőt kapod vagy pénteket, mert akkor talán még lehet idő a felkészülésre. :tanul
kismanó
Newbie
Newbie

HozzászólásSzerző: Skywalker » 2010. június 4., péntek 12:22

kismanó írta:Nem erről van szó! Van aki fel tudta venni pl januárban a vizsgát, úgy hogy látta, hogy kinél fog vizsgázni, ezt nem tartom igazságosnak! Vagy ne láthasa ezt előre senki, vagy tényleg mindenkit a tanszékek osszanak be és levélben értesítsenek. És nincs tényleg semmi meglepő ebben, csak szerintem nem mindegy, hogy hétfőt kapod vagy pénteket, mert akkor talán még lehet idő a felkészülésre. :tanul
Nálunk ennyivel előtte nem lehetett felvenni: januárban volt az ÁV, és kb. 2-3 héttel előtte derült ki, hogy mikor kell menni. Az viszont, hogy melyik nap, az majdnem mind1 volt tanár szempontjából, mert nagyjából ugyanazok voltak. Bár mondjuk nekem Gyurkóné helyett Benkőné volt (gyurkó meg Gubán mellett :D), ami azért mégis jobb. :) Tanulás szempontjából meg elég az idő, ha időben megtudod, hogy hétfő (ha későn, akkor már lehetnek nehézségek :hehe). :D
Skywalker
Super Hero
Super Hero

Given: 96 thanks
Received: 305 thanks
Szak: Gazdálkodás és Menedzsment

HozzászólásSzerző: kismanó » 2010. június 4., péntek 22:43

Képzeljétek ma kaptam levelet, a távolság miatt nem én, hanem a tesóm nézte meg, de nem látott rajta érdemjegyet a szakdogáról, bírálat, vagyis szöveges értékelés volt csak. (Hamarosan megnézem én is, kíváncsi vagyok) :) Lehetséges ez? Nem írnak rá rendszerint, vagy a kozulens elfelejtett ráírni jegyet? :) És beosztás sem volt. Valaki kapott már valamilyen levelet a szakdogájáról illetve a beosztásról? :jurii
kismanó
Newbie
Newbie

HozzászólásSzerző: davidurie » 2010. június 4., péntek 22:45

kismanó írta:Képzeljétek ma kaptam levelet, a távolság miatt nem én, hanem a tesóm nézte meg, de nem látott rajta érdemjegyet a szakdogáról, bírálat, vagyis szöveges értékelés volt csak. (Hamarosan megnézem én is, kíváncsi vagyok) :) Lehetséges ez? Nem írnak rá rendszerint, vagy a kozulens elfelejtett ráírni jegyet? :) És beosztás sem volt. Valaki kapott már valamilyen levelet a szakdogájáról illetve a beosztásról? :jurii

Ha bolognás vagy, akkor csak a komplex után kapod meg a bírálatot :-)
:jurii Juríí voltam http://zoldhegyi.hu/blog
A farkasbőrbe bújt bárány..
davidurie
Global Moderator
Global Moderator

Given: 273 thanks
Received: 1467 thanks
Szak: Emberi Erőforrások
Évfolyam: III.

HozzászólásSzerző: brekk » 2010. június 4., péntek 23:20

a beosztasnak pedig nincs koze a szakdoga ertekelesehez, igy azt kulon levelben kuldik.
brekk
Global Moderator
Global Moderator

Given: 113 thanks
Received: 256 thanks

HozzászólásSzerző: szalaimelinda » 2010. június 6., vasárnap 0:17

Üdv Mindenkinek!

(bár jelenleg senki sincs itt :D )
Hagyományos PINT-es vagyok. ha valaki el tudná küldeni a pénzügy tételeket, annak nagyon hálás lennék.
A tmp-ről letöltött tételsor nekem is megvan, szóval az nem kell. no meg párat magamtól is kidolgoztam. :angel
Csak nekem ilyen nehéz a PÜ tételeket megtanulni? :merges:
szalaimelinda
Newbie
Newbie

Given: 2 thanks

HozzászólásSzerző: davidurie » 2010. június 7., hétfő 11:20

Páran már megkaptuk a beosztást postán (HR, bologna).
:jurii Juríí voltam http://zoldhegyi.hu/blog
A farkasbőrbe bújt bárány..
davidurie
Global Moderator
Global Moderator

Given: 273 thanks
Received: 1467 thanks
Szak: Emberi Erőforrások
Évfolyam: III.

HozzászólásSzerző: szalaimelinda » 2010. június 7., hétfő 17:00

Sziasztok!

valaki elküldené nekem az A(elemzés) tételek közül a 11.et?

szalaimeli@hotmail.com

ha tmp-ről letöltött, az nem kell.

köszi előre is
szalaimelinda
Newbie
Newbie

HozzászólásSzerző: kismanó » 2010. június 7., hétfő 17:53

davidurie írta:Páran már megkaptuk a beosztást postán (HR, bologna).

Pénzügy tanszék is küldhetné már! Valaki innen kapott már levelet a beosztásról? :pislog Köszi!
Jó tanulást mindenkinek, végre az idő is megfelelő hozzá! :) Csak kitartás kell! :tanul
kismanó
Newbie
Newbie

HozzászólásSzerző: Hope » 2010. június 7., hétfő 20:29

kismanó írta:
davidurie írta:Páran már megkaptuk a beosztást postán (HR, bologna).

Pénzügy tanszék is küldhetné már! Valaki innen kapott már levelet a beosztásról? :pislog Köszi!
Jó tanulást mindenkinek, végre az idő is megfelelő hozzá! :) Csak kitartás kell! :tanul

Ma beszéltem a To-sommal...megkérdeztem mikor kell mennem...elvileg ma küldték el...legalábbis vmi ilyesmit mondott...kérdés kihez mikor ér oda...de remélem holnap megjön, h biztos legyen az időpont...

hát kitartás az kell! hajrá mindenkinek! :tanul
Hope
Newbie
Newbie

Given: 0 thanks

HozzászólásSzerző: ksissy » 2010. június 8., kedd 12:52

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni! Hagyományos számvitel szakos hallgató vagyok. Tudna valaki küldeni nekem kidolgozott informatikai tételeket záróvizsgához? Vagy infót, hogy honnan tudom kidolgozni őket?
Nagy segítség lenne!
Köszönöm
ksissy
Newbie
Newbie

Received: 0 thanks

HozzászólásSzerző: brekk » 2010. június 8., kedd 17:03

ksissy írta:Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni! Hagyományos számvitel szakos hallgató vagyok. Tudna valaki küldeni nekem kidolgozott informatikai tételeket záróvizsgához? Vagy infót, hogy honnan tudom kidolgozni őket?
Nagy segítség lenne!
Köszönöm

ez eleg egyszeru. a tankonyvekbol.
egyebkent javaslom a gazdinfo 1-2 targyakhoz a bolognas gazdinfo konyvet. minden benne es full erthetoen, nagyon jo az a konyv szerintem. persze ocsmany az egesz info, de ha olyan konyvbol tanulhattuk volna az infot anno, lehet nem anyaztunk volna annyit.
brekk
Global Moderator
Global Moderator

Given: 113 thanks
Received: 256 thanks

ElőzőKövetkező

Vissza: A suliról általában