kk írta:Jövőhéten lesz eredmény.

beamen írta:Továbbra sem tud senki semmit az ösztöndíjról??????

Reny írta:beamen írta:Továbbra sem tud senki semmit az ösztöndíjról??????
KEdves Beamen
Sajnos a neptunnal vannak most "kisebb-nagyobb" problémák, így nem tudni pontosan mikor kerül kifizetésre ez az összeg. De dolgoznak a megoldáson és mindenképp ki lesz utalva.
Türelem...bár tudom, nehéz.

ToMeSz írta:Reny írta:beamen írta:Továbbra sem tud senki semmit az ösztöndíjról??????
KEdves Beamen
Sajnos a neptunnal vannak most "kisebb-nagyobb" problémák, így nem tudni pontosan mikor kerül kifizetésre ez az összeg. De dolgoznak a megoldáson és mindenképp ki lesz utalva.
Türelem...bár tudom, nehéz.
Igen, nehéz a türelem, de örüljön, hogy van ilyen lehetőség a főiskolán és ne reklamáljon ötnaponta... Ha akkor nem tudott senki semmi konkrétat, nyilván 5 nap után már fog.. Amúgy meg ha tudna is, nem várna arra, hogy újra "jelezze" itt az illető, hanem beírná....

beamen írta:ToMeSz írta:beamen írta:Továbbra sem tud senki semmit az ösztöndíjról??????
Igen, nehéz a türelem, de örüljön, hogy van ilyen lehetőség a főiskolán és ne reklamáljon ötnaponta... Ha akkor nem tudott senki semmi konkrétat, nyilván 5 nap után már fog.. Amúgy meg ha tudna is, nem várna arra, hogy újra "jelezze" itt az illető, hanem beírná....
Az, ha teljesen normális hangnemben megkérdezek valamit az szerintem nem reklamálás. Nem 5 nap telt el, hanem 10 és ugyan előfordulhat, hogy az, aki kérdésemben illetékes fejben tudja tartani ennyi idő után is, hogy mi is volt az, de magamból kiindulva erre vajmi kevés az esély, hiszen kinek járna az esze állandóan egy számára kevéssé lényeges dolgon.
Mivel eddig, senki nem reagált, jogosnak éreztem ismét rákérdezni, hátha van azóta valami fejlemény és talán mindenkinek kényelmesebb, hogy itt teszem ezt, mintha a HÖK-be mászkálnék be kérdezősködni. Megkaptam Renytől a korrekt választ, ami elég, mert már tudom, hogy miről van szó.
Szóval köszönöm a teljesen feleslegesen idevetett kommentárt.

Zollye írta:Hello!
Lehet tudni, hogy a 2010 tavaszi félévre meghirdetett pályázatnak mikor lesz eredménye?
kösz

tekk írta:Idén is van sportösztöndíj? Ha igen, hogy lehet megpályázni?

Vissza: Diákjólét, azaz juttatások, térítések
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég