diamond írta:Szöszke írta:butterfly írta:Helló,
valaki meg tudná mondani 100%-osan, hogy a bolognás számvitel szakon végzett hallgatók megkapják-e a mérlegképest?
csak mert akkor úgy jelentkezne ismerősöm a tanfolyamra!
Előre is köszi!
Nem kapjuk meg a diplomával, úgyhogy vizsgáznunk kell!
Én úgy tudom, hogy diploma nélkül is lehet csinálni, de akkor nem kapsz semmilyen tárgyból felmentést... de ebben nem vagyok biztos
Komplex elemzés gyak órán kb. 2 hete azt mondta Bíró Tanár Úr, hogy nemrég volt egy dékáni összejövetel, és ott eldöntötték, hogy a végzett bolognások megkapják automatikusan a mérlegképest is. Valaki javítson ki, ha félreértettem valamit!
Nem értetted félre, valóban ezt mondta a Tanár Úr! Én beszéltem azonban a továbbképzési központ vezetőjével és ő azt mondta ez így nem teljesen fedi a valóságot! Valóban megkapjuk, de nem automatikusan és nem az iskolával kötött szerződést a PM, hanem kihoztak egy törvényt, aminek lényege, hogy a számvitel szakirányosok megpályázhatják a felmentést a tantárgytematika benyújtásával! (És meg is kapjuk, mert a tematikák megfelelnek a kritériumnak). Engem személy szerint nem érdekel miért kapjuk meg, a lényeg, hogy megkapjuk (de mivel ez egy törvény és nem egy szerződés, bármikor módosíthatnak rajta, így senki se vegye 100%-ra).

, azt mondta hogy a leckekönyvet hitelesítve kell lefénymásolni, amit megcsinálnak a diákcentrumban is akár. Meg megkért hogy írjak neki egy emailt amire válaszban elküldi majd nekem a kitöltendő dokumentumokat is (ebben már fel lesznek sorolva azok a tantárgyak amiket beszámítanak).