Lehel írta:az eredmények még nyáron várhatóak, vagy csak a félév elején?

Yuci írta:Lehel írta:az eredmények még nyáron várhatóak, vagy csak a félév elején?
Én pont ma kaptam levelet, hogy megkaptam a kiemeltet!!

Yuci írta:Lehel írta:az eredmények még nyáron várhatóak, vagy csak a félév elején?
Én pont ma kaptam levelet, hogy megkaptam a kiemeltet!!

3,17re nemtom miert nem jar :@@
limperatore írta:nem hiszem el h nem kaptam meg![]()
3,17re nemtom miert nem jar :@@

babe90 írta:akik megkapták, azoknak mennyi volt az átlaguk? vagy mi volt a legrosszabb átlag, amivel még meg lehetett kapni?

Lehel írta:babe90 írta:akik megkapták, azoknak mennyi volt az átlaguk? vagy mi volt a legrosszabb átlag, amivel még meg lehetett kapni?
ez engem is érdekelne. mondjuk nem csak ettől függ, hanem közösségi/szakmai tevékenység is...

brekk írta:Lehel írta:babe90 írta:akik megkapták, azoknak mennyi volt az átlaguk? vagy mi volt a legrosszabb átlag, amivel még meg lehetett kapni?
ez engem is érdekelne. mondjuk nem csak ettől függ, hanem közösségi/szakmai tevékenység is...
lehel, nem bantasbol, de ha nem kaptal koztarsasagit, akkor teljesen magatol ertetodo, hogy kiemeltet sem kapsz, hiszen a koztarsasaginak lazabbak a feltetelei = sokkal tobb ember kapja meg. csak akkor kaphat vki kiemeltet koztarsasagi nelkul, ha a koztarsasagisok java resze egy evfolyambol valo es mondjuk a tiedbol csak 3-4 kapott.
azért bíztam benne, mert a félévem "messze" jobb lett, mint az előző, valamint itt elvileg figyelembe veszik a szakokat is. a köztársaságiról meg nem sokkal csúsztam le. mindegy, ez van 

Vissza: Diákjólét, azaz juttatások, térítések
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég