Totka írta:Udv!
En most leszek elsos, pu-szamvitel szakon, parhuzamos kepzesen (KKFK-n leszek harmadeves).
Kerdesem foleg ahhoz szol, aki hasonlo helyzetben volt: melyik targyakat szoktak beszamitani?
ezt áthelyezem a kompetens topikba!
Totka írta:Udv!
En most leszek elsos, pu-szamvitel szakon, parhuzamos kepzesen (KKFK-n leszek harmadeves).
Kerdesem foleg ahhoz szol, aki hasonlo helyzetben volt: melyik targyakat szoktak beszamitani?

hidden01 írta:Hello!
Lakhatási támogatást hogyan lehet igényelni ha már kolit nem kaptam? (nappali, állami, gazd. menedzsment)
lakhatási topic elavult, azért írtam ide....

hidden01 írta:Hello!
Lakhatási támogatást hogyan lehet igényelni ha már kolit nem kaptam? (nappali, állami, gazd. menedzsment)

A topic nem elavult, hanem mint ahogy kk már mondta zárolva vandavidurie írta:hidden01 írta:Hello!
Legközelebb írhatsz az "elavult" topikokba is, mert kijelzi, ha valaki írt és akkor ott is válaszolunk

DaRt írta:A kérdésem a következő: Amikor nyitottam a bankszámlám, kérdezték, hogy fog-e jövedelem rákerülni. Én akkor azt mondtam nem. Ha a sulitól kapok valamilyen pénzt, kell ezen változtatni?

DaRt írta:A kérdésem a következő: Amikor nyitottam a bankszámlám, kérdezték, hogy fog-e jövedelem rákerülni. Én akkor azt mondtam nem. Ha a sulitól kapok valamilyen pénzt, kell ezen változtatni?

reeeka írta:Sziasztok!
Az a kérdésem lenne, hogy szociális támogatáson kívül nem lesz másmilyen?mert én úgy hallottam, hogy lesz ilyen pl. hogy lakhatási, tankönyv, kultúrális. De ezeket nem találom. A jelentkezési lapokat sem hozzá, sem itt a fórumon.
Köszönöm

rea írta:Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy honnan lehet letölteni azt a kérelmet, ami által a tandíj x%-t vissza lehet igényelni? A TO-n valami olyat mondtak, hogy a Neptunról kell az igénylő lapot letölteni de semmi ilyet nem látok fent.

zsozsom1987 írta:rea írta:Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy honnan lehet letölteni azt a kérelmet, ami által a tandíj x%-t vissza lehet igényelni? A TO-n valami olyat mondtak, hogy a Neptunról kell az igénylő lapot letölteni de semmi ilyet nem látok fent.
az adóbevallásból lehet. a neptunban meg kell adni, hogy ki akarja visszaigényelni, és majd év elején fogod tudni (ha jól tudom év elején) kinyomtatni azt az igazolást.

rea írta:zsozsom1987 írta:rea írta:Sziasztok!
az adóbevallásból lehet. a neptunban meg kell adni, hogy ki akarja visszaigényelni, és majd év elején fogod tudni (ha jól tudom év elején) kinyomtatni azt az igazolást.
És Neptunon belül hol tudom megadni?

Vissza: Diákjólét, azaz juttatások, térítések
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég