de a diplomához úgyis kell majd a szakmai közép, szóval szerintem felesleges ( és olcsóbb is ) egymás után megcsinálni a kettőt

Nem pedig általános közép...
Tracy írta:A diőlomához vagy szakmai közép vagy általános felső kell, igaz????Nem pedig általános közép...

Tracy írta:A diplomához vagy szakmai közép vagy általános felső kell, igaz????Nem pedig általános közép...

cs.zsazsy írta:Tracy írta:A diőlomához vagy szakmai közép vagy általános felső kell, igaz????Nem pedig általános közép...
Igaz!!

Köszönöm!

koani írta:Ha volt ma valaki német szóbelin a suliban, akkor tudna mesélni mi volt. Kik vizsgáztattak, milyenek voltak, mik voltak a témák, stb? Köszi előre is
Én csak jövő hét hétfőn szóbelizem. 

Dwarf írta:koani írta:Ha volt ma valaki német szóbelin a suliban, akkor tudna mesélni mi volt. Kik vizsgáztattak, milyenek voltak, mik voltak a témák, stb? Köszi előre is
Annak én is örülnék, ha valaki megosztaná a tapasztalatait.Én csak jövő hét hétfőn szóbelizem.
szóval elkezdem. A tanárok szerintem rendesek voltak, Virágh Árpád és egy Tanárnő volt, akit nem ismerek. Érdekes volt, hogy felváltva kérdezgettek az egyes feladatrészeknél. Szerintem ez is egy olyan vizsga, ami előtt az ember jobban izgul (én legalábbis), de nem kell túlzásba vinni, mert nem az a céljuk, hogy megbukj. Nekem a banki szolgáltatások, és a biztosítás fajták volt a két lehetséges téma, én az előbbit választottam. Ami nekem leginkább nehéz volt az a párbeszéd, de ott is segítőkészek voltak. Sok sikert hétfőre! 

koani írta:Szia! Nah én túl vagyok rajta, és úgy látom nem tolonganak a válaszokszóval elkezdem. A tanárok szerintem rendesek voltak, Virágh Árpád és egy Tanárnő volt, akit nem ismerek. Érdekes volt, hogy felváltva kérdezgettek az egyes feladatrészeknél. Szerintem ez is egy olyan vizsga, ami előtt az ember jobban izgul (én legalábbis), de nem kell túlzásba vinni, mert nem az a céljuk, hogy megbukj. Nekem a banki szolgáltatások, és a biztosítás fajták volt a két lehetséges téma, én az előbbit választottam. Ami nekem leginkább nehéz volt az a párbeszéd, de ott is segítőkészek voltak. Sok sikert hétfőre!
Bár akkor leszek a legnyugodtabb, amikor túl leszek rajta.
Vissza: Pénzügyi és Számviteli Szaknyelvi Intézeti Tanszék
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég