Informatika szigorlat

volt Informatika tanszék

Re: Informatika szigorlat

HozzászólásSzerző: Nolyéka » 2009. május 21., csütörtök 11:25

Zsuu írta:Kitől hallottad, hogy mikor melyik tanár lesz bent?
Nekem a titkárnő mondta, hogy Bozó tanárnő mindig bent van pinteseknél, a másik tanár (elnök) az a meglepetés ajándék! :)

Bozó tanárnő mondta hétfőre Gyurkó tanár urat, aki írt privit, annak mentek a tételek!
Nolyéka
Hero Member
Hero Member

Given: 11 thanks
Received: 25 thanks
Szak: Pénzügy és Számvitel
Évfolyam: IV.

HozzászólásSzerző: kisróka » 2009. május 25., hétfő 20:47

na milyen volt a ami szigorlatozóknak?:)
kisróka
Newbie
Newbie

Given: 0 thanks
Received: 1 thanks

HozzászólásSzerző: Zsuu » 2009. május 25., hétfő 21:29

Nekem 3as lett, de nagyon jó tételt húztam.
Gyurkó tanár úr, és Bozó tanárnő volt. Eléggé részletesen belekérdeztek, de csak azért, mert jobb jegyet akartak adni.
Csak azt buktatták meg, aki nem tudott semmit, vagy "keveset" mondott a tételről.
Puskázni nem volt érdemes, bár én csak egy emberkét hallottam, akitől kérdezte tanárnő, hogy sikerült már mindent megnéznie?, de annak sem lett következménye.
Úgyhogy ne parázzatok, inkább tanuljatok rá! :)
Nagy kalappal mindenkinek!
Zsuu
Jr. Member
Jr. Member

Given: 0 thanks
Received: 3 thanks

HozzászólásSzerző: soma21 » 2009. június 4., csütörtök 22:07

aki ma volt szigorlatozni, leírhatná a tapasztalatát...
soma21
Full Member
Full Member

Given: 1 thanks
Received: 0 thanks

HozzászólásSzerző: Nolyéka » 2009. június 5., péntek 7:54

Szia!

Dobák és Bozó tanárnő volt bent. Elég lassan haladtunk, és vegyes felvágott eredmények születtek. Mindenki azt mondta és - én is ezt tapasztaltam -, hogy nagyon kedvesek és segítőkészek voltak mindenkivel, az ábrákat szeretik kérdezni a jobb jegyért, illetve kérdezgetnek akkor is, ha már a 2-es tuti megvan, de jobbat adnának. A tételeket visszarakosgatták. Egy-két ember bukott, mert vagy visszaadta helyből, vagy ha nem tudta az egyik tételt, és húzott helyette másikat az sem ment, akkor buktattak, különben azért 2-esek születtek javarészt. Általában a gazdinfós tételt kellett elmondani, a bankinfósat Bozó átfutotta és esetleg egy-két dolgot kérdezett meg, tehát maga a felelés azért viszonylag gyorsan ment. Azt tanácsolom, hogy mindent amit tudsz, vesd papírra, nagyon sokat számít, annál kevesebbet kérdeznek. Én két óra várakozás után megelégeltem, nagyon jókat húztam, 1-1 oldalban kidolgoztam gazdinfóból a folyamatmodellt, erről mindent leírtam, példát mondtam ( ezt mondták még szigorlat előtt, hogy példákat tudjunk mondani ), viszont egy ábrát nem tudtam felrajzolni ( nem volt benne a tételemben :szomor :lol ), de aztán ennyi, sok kérdést nem kaptam. Megnézték a bankinfósat, abból BKR-t kaptam, oda is mindent, amit tudtam felvázoltam, rajzoltam két ábrát, két kis kérdése volt a tanárnőnek, amit lefelejtettem az ábráról, hirtelen nem ugrott be,mondták, hogy nem kell megijedni, aztán rávezettek és kész, ennyi volt, végül 4-est kaptam. Ja, előfordult a közepe táján, hogy kiküldték az embert és csak utána az indexet, ha nem volt egyértelmű a jegy, de akinek kiküldték, ott biztos, hogy a 2-ese már megvolt. Engem is kiküldtek, majd kiestek a szemeim, amikor megláttam :pislog

Kalappal, akinek még hátra van! :brekk:
Nolyéka
Hero Member
Hero Member

Given: 11 thanks
Received: 25 thanks

Előző

Vissza: Közgazdasági Informatikai Intézeti Tanszék