bimbi_89 írta:Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy Poprócsi Árpád, Görgényi Velimir István, Bíró Zsuzsanna, Dr. Radványi Tamás, Turza Sándor tanárokról tud vki vmit? Mennyire szigorúak, mennyire adják le jól az anyagot, stb... A válaszokat előre is köszönöm!!!

BlackMamba írta:Engem Poprócsi és Katona Zsuzsanna is tanított, és nagyon jó tanároknak bizonyultak. Értik a dolgukat, és jófejek. Poprócsi nagyon humoros, és szereti kb. fél órával hamarabb befejezni az órát:D
Turza tanár úrról viszont én is szeretnék valamit megtudni, még sose hallottam róla.

vitiani írta:Milyen lesz az első zh? csak tesztes vagy teszt + mondatok? Mert mind2őt hallottam már!
ez 100% ;)
MLazlo írta:30 teszt + 10 kérdés, vagyis a szokásosez 100% ;)

vitiani írta:MLazlo írta:30 teszt + 10 kérdés, vagyis a szokásosez 100% ;)
10kérdés lesz?![]()
nem csak 5kérdés és rá 5válasz?
elnézést a téves infoért 

mlillus írta:csak én nem találom vagy tényleg nincs fenn sehol az a jegyzék, hogy az A és B blokkban melyik oldalakat vesszük a félév során? konkrétan a nyelvtanos blokk érdekelne...
):
Köszönöm előre is!
Buub írta:És a távoktatásos könyvből melyik oldalak kellenek? Lefényképeztem,de sajnos nem nagyon látszikKöszönöm előre is!

Szóval fordítás nem lesz,igaz?

DaNkA írta:A 2. zh-ban csak tesztkérdések lesznek?Szóval fordítás nem lesz,igaz?

Vissza: Pénzügyi és Számviteli Szaknyelvi Intézeti Tanszék
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég