..És akkor a kérdés: Csak a csüt 13 órás kurzusok szűnnek meg? És hogy fogunk máshova beférni?.. Mert ahogy elnéztem, hely nemigen van sehol..

Ja és előadáson is azt mondta tanárnő, hogy 2. zh héten lesz belőle 2 zh...

Tunti írta:elvileg kollokviumos, de úgy tűnik, ebben a félévben a legtöbb tárgynál ez már senkit nem érdekel. úgy örültem, hogy csak 4 zh lesz, erre már 8-nál tartok. nehogy már véletlenül nyáron kelljen dolgozniuk![]()
szóval igen, gyakon is ezt mondta, 1 gépes zh és egy sima, de mind a kettő év végén.

Franyek írta:Tunti írta:elvileg kollokviumos, de úgy tűnik, ebben a félévben a legtöbb tárgynál ez már senkit nem érdekel. úgy örültem, hogy csak 4 zh lesz, erre már 8-nál tartok. nehogy már véletlenül nyáron kelljen dolgozniuk![]()
szóval igen, gyakon is ezt mondta, 1 gépes zh és egy sima, de mind a kettő év végén.
8??![]()
Tudom, hogy ezt most off lesz, bocsánat.
Szerintem meg csak 5. Az első zh héten pedig csak 3. Bár 3 hét után sem vagyok biztos, szóval szívesen meghallgatom, hogy te ezt hogy számoltad.

Tunti írta:Franyek írta:Tunti írta:elvileg kollokviumos, de úgy tűnik, ebben a félévben a legtöbb tárgynál ez már senkit nem érdekel. úgy örültem, hogy csak 4 zh lesz, erre már 8-nál tartok. nehogy már véletlenül nyáron kelljen dolgozniuk![]()
8??![]()
Tudom, hogy ezt most off lesz, bocsánat.
Szerintem meg csak 5. Az első zh héten pedig csak 3. Bár 3 hét után sem vagyok biztos, szóval szívesen meghallgatom, hogy te ezt hogy számoltad.
a kérdések válaszokban már volt erről szó, de akkor leírom ide is:
vannak a sima gyak tárgyak (komplex, szimuláció, nemzetközi és infóból lényegében 2 zh), ezen kívül van ez a piac, ebből is kettő az utolsó héten, és még van nekünk a számviteli rendszerek. (meg akkor, amikor ezt írtam, még úgy volt, hogy a konszern is zh-s, de szerencsére mégsem)

Tunti írta:felkerült egy csomó vizsgaidőpont, és ráadásul a hármas előadóba. akkor ez most hogy is van? nekem múlt héten elmaradt a gyakom, de mástól sem hallottam változtatásokról...

Eszti írta:Tunti írta:felkerült egy csomó vizsgaidőpont, és ráadásul a hármas előadóba. akkor ez most hogy is van? nekem múlt héten elmaradt a gyakom, de mástól sem hallottam változtatásokról...
Hát zh héten lesz a gépes zh és a megadott vizsgaidőpontokban pedig az elméleti részből írunk.
de akkor köszönöm!

catycabogar írta:Milyen jegyzetet?![]()
Nekünk Vartus azt mondta hogy nem lehet használni semmit....
a tanárnő mondta a csoportjainak, hogy írhatsz egy a4-es lapot, s azt használhatod.

Vissza: Pénzügyi Intézeti Tanszék
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég