Vartus Gergely tanár úr külföldi kiküldetése miatt Pénz és tőkepiacok tárgyból 2011. 06. 29-én 18 órától tart jegybeírást minden eddigi vizsga időpontját tekintve az A teremben.
Üdvözletel: Pénzügy Tanszék
(külföldi kiküldetés = nyaralás?
)
)
Omláss írta:Tarot írta:draxy írta:sziasztok!
nekem bent van a jegyem![]()
![]()
![]()
1 órakor írtam
Nekem is benn van, engem őszintén sokkoltcsak 2 jeggyel lett jobb, mint amennyit vártam
Érdekes nekem meg 2-vel rosszabb...Most jöttem ki először úgy vizsgáról, hogy mindent tudtam egy 4 pontos feladatot kivéve. Az összes többihez kisregényt írtam (lehet ez volt a baj) és mégis 3-as lett. Na mind1

Mali23 írta:Kedves Hallgatók!
Vartus Gergely tanár úr külföldi kiküldetése miatt Pénz és tőkepiacok tárgyból 2011. 06. 29-én 18 órától tart jegybeírást minden eddigi vizsga időpontját tekintve az A teremben.
(külföldi kiküldetés = nyaralás?![]()
![]()
)

Mali23 írta:Kedves Hallgatók!
(külföldi kiküldetés = nyaralás?![]()
![]()
)

adriell írta:Sziasztok!!
Aki hétfőn vizsgázott még annak is ma lesz jegybeírás? Gyulai tanárúr csak annyit mondott, hogy ma kiderülnrk a jegyek![]()
Köszönöm

gesz írta:Sziasztok!
Akik hétfőn(06.27.) vizsgáztak, valakinek fent van már a jegye neptunba??Vagy csak nekem felejtették el felvinni?:S

fokbacsere írta:Van akinek már van jegye neptumba?

Tracy írta:meg írná valaki, hogy a legutolsó vizsgának mikor lesz jegybeírása??

nem lehet így semmit tervezni...

Vissza: Pénzügyi Intézeti Tanszék
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég