Nyári szakmai gyakorlat (1 hónap)

Általánosságban az iskoláról, pozitív és negatív dolgok egyaránt.

Re: Nyári szakmai gyakorlat (1 hónap)

HozzászólásSzerző: f-renee » 2011. november 26., szombat 15:12

Sziasztok!
Én most nyáron fogok menni nyári szakmai gyakra és engem olyan helyek érdekelnének, amik számvitelesek...szal pl könyvelőirodák vagy ilyesmi...és h tudnátok e mondani pár ilyen helyet, mert sajna én nem tudok csak pénzügyeseket, és ha lehetne inkább számvitelesre mennék :) :)

köszi a válaszokat előre is :)
f-renee
Jr. Member
Jr. Member

Given: 10 thanks
Received: 3 thanks
Szak: Pénzügy és Számvitel
Évfolyam: II.
Nem: Csaj

HozzászólásSzerző: sctr » 2011. november 26., szombat 19:11

f-renee írta:Sziasztok!
Én most nyáron fogok menni nyári szakmai gyakra és engem olyan helyek érdekelnének, amik számvitelesek...szal pl könyvelőirodák vagy ilyesmi...és h tudnátok e mondani pár ilyen helyet, mert sajna én nem tudok csak pénzügyeseket, és ha lehetne inkább számvitelesre mennék :) :)

A pszfonline.hu-n, itt: http://www.pszfonline.hu/karrier/gyakorlati-helyek van fent egy pár, de nemtom, hogy ezek a nyárira vannak vagy sem :/

Ha már itt tartunk, a gazdmenesek milyen helyekre szoktak menni nyári gyakorlatra? :he
sctr
Full Member
Full Member

Given: 81 thanks
Received: 20 thanks
Szak: Gazdálkodás és Menedzsment
Évfolyam: II.
Nem: Pasi

HozzászólásSzerző: smycsur » 2011. november 26., szombat 19:27

sctr írta:
f-renee írta:Sziasztok!

A pszfonline.hu-n, itt: http://www.pszfonline.hu/karrier/gyakorlati-helyek van fent egy pár, de nemtom, hogy ezek a nyárira vannak vagy sem :/

Ha már itt tartunk, a gazdmenesek milyen helyekre szoktak menni nyári gyakorlatra? :he

Ezek inkább szerintem a nagy gyakorlatra vonatkoznak, de ha valamelyik szimpatikus meg lehet próbálni náluk is. De a Diákcentrumban szokott sok hely lenni, ha eljön az ideje érdemes majd onnan (is) szemezgetni.

És hogy a gazdmenesek milyen helyre szoktak menni. Kb. mindenhova. Én könyvelő cégnél voltam, sokan voltak Apeh-nál, bankban, magánvállalatoknál, bármilyen pozícióban. Ez a "szép" a gazdmenben, hogy majdnem mindenre jó. Viszont én még mindig nem tartom értelmes dolognak ezt az egy hónapos gyakot, mivel egy hónap alatt sok helyen csak a kávéfőzésig és a fénymásolásig jut el az ember, plusz ennyi idő alatt nem is tud annyira belelátni a dolgokba. Érdemesebb - szerintem - a fő gyakorlatra fektetni a hangsúlyt, ezt a nyárit meg valahogy megcsinálni.
Fórumszabályzat: viewtopic.php?f=35&t=169
smycsur
Global Moderator
Global Moderator

Given: 562 thanks
Received: 597 thanks
Szak: Gazdálkodás és Menedzsment
Évfolyam: IV.
Nem: Csaj

The following user would like to thank smycsur for his or her post:
f-renee

Előző