sctr írta:f-renee írta:Sziasztok!
Én most nyáron fogok menni nyári szakmai gyakra és engem olyan helyek érdekelnének, amik számvitelesek...szal pl könyvelőirodák vagy ilyesmi...és h tudnátok e mondani pár ilyen helyet, mert sajna én nem tudok csak pénzügyeseket, és ha lehetne inkább számvitelesre mennék
köszi a válaszokat előre is

A pszfonline.hu-n, itt:
http://www.pszfonline.hu/karrier/gyakorlati-helyek van fent egy pár, de nemtom, hogy ezek a nyárira vannak vagy sem :/
Ha már itt tartunk, a gazdmenesek milyen helyekre szoktak menni nyári gyakorlatra?

Ezek inkább szerintem a nagy gyakorlatra vonatkoznak, de ha valamelyik szimpatikus meg lehet próbálni náluk is. De a Diákcentrumban szokott sok hely lenni, ha eljön az ideje érdemes majd onnan (is) szemezgetni.
És hogy a gazdmenesek milyen helyre szoktak menni. Kb. mindenhova. Én könyvelő cégnél voltam, sokan voltak Apeh-nál, bankban, magánvállalatoknál, bármilyen pozícióban. Ez a "szép" a gazdmenben, hogy majdnem mindenre jó. Viszont én még mindig nem tartom értelmes dolognak ezt az egy hónapos gyakot, mivel egy hónap alatt sok helyen csak a kávéfőzésig és a fénymásolásig jut el az ember, plusz ennyi idő alatt nem is tud annyira belelátni a dolgokba. Érdemesebb - szerintem - a fő gyakorlatra fektetni a hangsúlyt, ezt a nyárit meg valahogy megcsinálni.